Resa | Nu släpps de första resorna för sommaren 2017

Av den 31 maj, 2016

Hos Apollo är det redan nu möjligt att boka de första resorna för sommaren 2017. Totalt finns det 21 hotell att välja mellan, varav några är de populära Apollo Mondo-hotellen.

Grekland, Spanien och Kroatien är först ut när Apollo öppnar upp bokningarna för nästa års sommarresor, och i det fina urvalet av hotell finns något för alla.

På Apollo brinner vi verkligen för resande, och vi kunde helt enkelt inte hålla oss utan börjar alltså redan nu släppa en del av nästa års sommarresor. Vi har valt ut sammanlagt 21 hotell, varav några är våra populära Apollo Mondo-hotell som vi är lite extra stolta över. Här kan du alltid räkna med ett vackert läge, på eller nära stranden, och varje hotell har något som är unikt för just dem. Genom att boka tidigt kan man redan nu säkra en plats på favorithotellet och knipa rummet med den bästa utsikten, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

De första resorna går från Stockholm och Köpenhamn, övriga avreseorter samt resor och nyheter för sommaren 2017 släpps till försäljning fortlöpande.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login