Resa | Monster Jam åter till Friends Arena

Av den 20 maj, 2015

Familjesuccén Monster Jam fortsätter när monstertruckarna återigen rullar in under Friends Arenas tak i november. Tillsammans med sina nio medtävlande kommer publikfavoriten Grave Digger bjuda publiken på spektakulär körning, häftiga hopp och mullrande motorer. Precis som tidigare finns möjlighet att kika på mostertruckarna innan showen och hälsa på förarna i depån. Det blir en motorfest föra alla åldrar på Friends Arena den 7 november i år.

Efter att ha besökt Friends Arena under två år är det nu en ännu mer spektakulär och påkostad show som väntar besökarna. Förra året lockade evenemanget över 34 000 åskådare som bjöds på både dramatik, spänning och rolig underhållning, allt kryddat med en stadiumupplevelse i sann amerikansk anda.

Det är mycket kul att återigen få monstertruckarna till oss, säger Thomas Perslund, VD på Friends Arena. Monster Jam är ett mycket uppskattat event för hela familjen och det är verkligen en häftig upplevelse när heaten mellan de mullrande monstertruckarna drar igång.

Årets upplaga av Moster Jam kommer att ha med publikfavoriter som Grave Digger, El Toro Loco och Max-D samt sju utmanare. Förarna är laddade och utlovar mer hopp, mer djärva donuts, mer freestyle och mer action. Förutom de urstarka monstertruckarna kommer även publiken att få ta del Monster Jam Speedsters och Monster Jam ATV’s.

Idag meddelar även Friends Arenas driftpartner Lagardère Unlimited Stadium Solutions att de tecknat ett avtal med Monster Jam-arrangören Field Motor Sports. Avtalet innebär att Monster Jam återkommer till Friends Arena samt att man dessutom kommer att arrangera tävlingen på fyra ytterligare arenor i Europa och Sydamerika.

För den riktiga Monster Jam-entusiasten kommer det med start 2016 därmed även finnas möjlighet att se sina favoriter tävla även på Commerzbank-Arena (Frankfurt, Tyskland), Groupama Arena (Budapest, Ungern), Arena Castelao (Fortaleza, Brasilien) och på Estadio Independencia (Belo Horizonte, Brasilien).

Vi är väldigt glada över att utöka vårt samarbete med Lagardère Unlimited Stadium Solutions för att ta Monster Jam till en ännu större publik, kommenterar Magnus Danielsson, chef för Field Motor Sports International som är arrangör. Lagardère Unlimited Stadium Solutions driver några av de bästa och mest moderna arenorna idag och de passar vår produktion perfekt. Samarbetet är nästa steg i vår internationella expansion som också bevisar attraktionskraften i både varumärket och evenemanget.

Biljetter finns till försäljning från och med 25 maj kl 9.00 på www.friendsarena.se >>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login