Resa | Martin Lidbergs träningsprogram på Blue Star i sommar

Av den 10 april, 2015

Trenden att vara aktiv på semestern blir bara starkare och starkare. På Fritidsresors koncepthotell Blue Star väntar i sommar ett nytt träningsprogram framtaget av Martin Lidberg, f.d. världsmästare i brottning och vinnare av Let’s Dance.

Programmet kan utföras på egen hand eller med familjen. Inga redskap behövs, det tar inte lång tid, det är inte svårt och kan utföras på hotellrummet, på stranden, vid poolen eller på hotellrummet. Programmet finns tillgängligt genom Fritidsresors app Min semester.

– Martin Lidberg var verkligen vår drömkandidat för att utveckla vårt nya träningsprogram, säger Mathias Bergendahl, Informationschef på Fritidsresor. Martin är en av Sveriges absolut bästa träningsinspiratörer och jag är övertygad om att våra kunder kommer att ryckas med av Martins entusiasm, säger Mathias Bergendahl.

Blue Star är Fritidsresors skräddarsydda hotell för vuxna med eller utan barn. I Fritidsresors sommarprogram ingår 37 Blue Star-hotell i Grekland, Italien, Spanien och Turkiet och på Cypern.

Mer information om Blue Star finns här >>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login