Resa | Kärlek på agendan i Vings nya samarbete med Sjuan

Av den 18 mars, 2015

Kärlek på agendan i Vings nya samarbete med Sjuan – Svenska Bachelor är redo för kärleksäventyr på Gran Canaria.

Förra veckan presenterades Sjuans nya programsatsning Bachelor och nu kan Ving avslöja att researrangören tillsammans med  Gran Canarias turistbyrå är samarbetspartners. Mannen som har möjlighet att finna sin kärlek i programmet är entrepenören Pär Nilsson, som under ett antal veckor senare i vår kommer att tillbringa sin tid på Gran Canaria tillsammans med 25 singelkvinnor.  Bachelor – när leken blev allvar sänds i Sjuan under hösten, men redan nu kan de kvinnor som är intresserade att dejta Pär söka till programmet.

Tillsammans med Gran Canarias turistbyrå inleder Ving nu ett samarbete med Sjuan i programmet Bachelor – när leken blev allvar där upplevelserna på ön och jakten på kärlek står i fokus. 

Det känns väldigt roligt att just Gran Canaria blir inspelningsplats för Bachelor. Gran Canaria är vår största destination och har mycket att erbjuda bortom de klassiska turiststråken. Med programmet hoppas vi kunna visa upp den bredd och variation som ön har. Vi ser också med spänning fram emot att följa Pär på denna romantiska och känslomässiga resa, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Bachelor är ett framgångsrikt amerikanskt format som är mycket populärt i USA. Den svenska varianten sänds i Sjuan under hösten och spelas in på Gran Canaria med start i början på maj. Under de intensiva veckorna på ön kommer 33-åriga Pär Nilsson och de utvalda singelkvinnorna att vara med om såväl äventyr och romantiska dejter som spännande utflykter och känslosamma rosceremonier.

Kortare beskrivning av Pär Nilsson samt programmet finns här >>

Resa
Örebroguiden

Foto: Bachelor Pär Nilsson, fotograf Daniel Ohlsson

You must be logged in to post a comment Login