Resa | Hotels.com lanserar ”Hemliga priser” i sitt lojalitetsprogram

Av den 2 juni, 2015

Bonusmedlemmar, mobilanvändare och e-abonnenter kan nu få ännu mer rabatter.

Hotels.com har utvecklat sitt lojalitetsprogram och lanserar nu ”Hemliga priser”, där kunderna kan välja bland ett större utbud av hotell, varav de flesta inte finns tillgängliga på andra jämförelsesajter. Med ”Hemliga priser” kan medlemmar välja bland specialerbjudanden på tusentals hotell och de bästa resmålen runt om i världen.

För att få tillgång till ”Hemliga priser” behöver kunden bara prenumerera på nyhetsbrevet från Hotels.com, ladda ner den prisbelönta Hotels.com mobila bokningsappen och/eller registrera sig för lojalitetsprogrammet Hotels.com™ Rewards.

”Welcome Rewards®” är det branschledande lojalitetsprogrammet som har döpts om till ”Hotels.com™ Rewards”. Medlemmar kommer fortfarande få en bonusnatt* efter 10 nätter på något av nästan 200 000 hotell över hela världen. Befintliga Welcome Rewards-medlemmar blir automatiskt medlemmar i Hotels.com™ Rewards och kommer att fortsätta att tjäna bonusnätter utan några förändringar på sitt konto. De kommer också få dubbla fördelar med det nya ”Hemliga priser”-programmet.

”Vi försöker ständigt utveckla de tjänster vi har för våra kunder”, säger Clive Peoples, som är vice VD för varumärket Hotels.com. ”Hemliga priser’ ger ännu större besparingar till våra medlemmar, appanvändare och mottagare av vårt nyhetsbrev och har fler värdeerbjudanden jämfört med andra resesajter på nätet.”

Lojalitetsprogrammet har mer än 15 miljoner medlemmar och har delat ut mer än tre miljoner bonusnätter, vilket gör att medlemmarna får belöningar medan de sover. Medlemmar i Hotels.com™ Rewards kan få tillgång till ”Hemliga priser” och disponera sina bonusnätter på språng, med hjälp av den prisbelönta mobila bokningsappen Hotels.com, eller på sin dator. Om du vill veta mer, besök hotels.com/hotelsrewards.

* Under förutsättning att användarvillkoren för Hotels.com™ Rewards uppnås. Läs mer på www.Hotels.com. Skatter och avgifter gäller för en bonusnatt.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login