Resa | Höstglöd kickar igång Holiday Clubs nya satsning

Av den 21 augusti, 2016

Till vintern öppnar Holiday Club Åre med ny profil. Rörelseglädje och fokus på mat som gör gott är ledorden som initierats av nya VD:n Pernilla Gravenfors.

Holiday Club ska vara en plats som stimulerar till rörelseglädje och matglädje. Vi vill att våra gäster ska se naturen som en laddningsstation och kombinera rörelse på fjället med bra och näringsrik mat på hotellet, förklarar Pernilla. Vi vill hjälpa våra gäster till den bästa upplevelsen av Åre och skapa utrymme för tid tillsammans. Känslan ska stanna kvar både mentalt och fysiskt även när man kommer hem.

Ett 600 kvadratmeter stort gym byggs just nu på taket och ska inspirera till träning med fri sikt ut mot Åresjön och fjällvärlden. Men redan den 16-18 september presenteras det första träningskonceptet med namnet Höstglöd – en träningshelg som delvis tar plats i Schibsted Arena på Holiday Club.

Vi vill inspirera till mindre krav och prestation men mer glöd i livet. Höstglöd är en helg som ger utrymme till paus i ekorrhjulet, säger Therése Furudal som är ansvarig för träningshelgen. Klasserna och föreläsningarna är tänkta som tillfällen att inspireras till vilka val man vill göra framöver. Både vad gäller sin träning, sin återhämtning men även gällande arbete, studier, relationer eller mål och drömmar som man har eller har haft.

Höstglöd samlar välkända och uppskattade träningsinstruktörer från Sverige och Norge och på schemat finns klasser som ska få deltagarna att svettas, vila, prata, lyssna, skratta, reflektera och självklart både äta och sova gott.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login