Resa | Höstens heta storstäder till fyndpris

Av den 29 augusti, 2016

Smidigt och extra prisvärt att boka weekendresan med Apollo när SAS sänker priserna på sina flygbiljetter.

Storstadspuls med kompisarna i London, på upptäcksfärd med kärleken i Prag, eller heja fram Zlatan på plats i Manchester – anledningarna att boka en weekendresa är många. Just nu råder dessutom fyndläge då SAS erbjuder extra billiga flygbiljetter. Dessa prisvärda biljetter kan även beställas via Apollo, och väljer man att även boka boende omfattas man av paketreselagen som ger en extra trygghet under resan.

Apollo samarbetar med 400 flygbolag och tusentals hotell världen över och kan därför erbjuda weekendresor till i stort sett vart än i världen man vill resa. När SAS nu också har så billiga flygbiljetter blir det både extra prisvärt och tryggt att paketera resan hos oss. Och självklart får man även tillgodoräkna sig eventuella EuroBonus-poäng, säger Lena Wennerstein, ansvarig för Apollos flexibla reseerbjudande.

För den som ännu inte riktigt bestämt sig vart man vill åka har Lena ett par tips att ge.

Prag har visat sig bli årets raket. Allt fler har fått upp ögonen för denna vackra stad med sina mysiga caféer, rika kulturutbud och spännande stadsbild. Ytterligare ett plus är den prisvärda maten och drycken. En annan stad som också tagit stora kliv upp på topplistan är Krakow, som liksom Prag är en mycket vacker stad med ett fantastiskt kulturarv. En resa hit blir dessutom mycket prisvärd då såväl hotell som restauranger är relativt billiga, utan att för den sakens skull erbjuda sämre kvalitet. Annars är svenskarnas favorit London alltid ett säkert kort. Här finns allt man kan önska av en storstad och något som passar alla intressen och plånböcker, säger Lena.

För den som vill bege sig utanför Europa är det numera mycket smidigt att resa till USA. Bättre förbindelser och bra priser har gjort USA mer tillgängligt och fler och fler väljer att göra resan över Atlanten.

Ständigt populära och mångfacetterade New York lockar såklart de flesta, men vi ser att även att resor till Kalifornien kommer starkt, säger Lena.

De fem bäst säljande storstäderna hos Apollo just nu:

  1. London
  2. Prag
  3. Rom
  4. Manchester
  5. Berlin

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login