Resa | Högt tryck på sommarens resor – dags att boka

Av den 13 juni, 2016

För den som ännu inte bokat sin sommarresa börjar det nu dra ihop sig. Trycket är högt och Apollos totala försäljning av juliresor har hittills ökat med nästan 15 procent jämfört med förra året.

Svenskarna har under de senaste veckorna fått njuta av ett flertal soliga och härliga dagar. Den svenska sommaren lämnar som bekant dock inga garantier, något som också märks i bokningarna av Apollos sommarresor. Hittills har Apollos totala försäljning av juliresor ökat med nästan 15 procent jämfört med förra året.

Semestertider och sommarlov gör juli månad till den månad som de allra flesta svenskar reser utomlands. I år märker vi av detta mer än vanligt i våra bokningar. För den som ännu inte säkrat sin sommarresa börjar det med andra ord att dra ihop sig. Har man möjlighet att resa redan nu i juni finns fina fynd bland våra sista minuten-resor. Även den som kan vänta till augusti och september har ett större utbud att välja bland. Då sensommarresorna dessutom är extra prisvärda kan man göra riktiga klipp, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

För den som inte hittar någon resa finns möjligheten att redan nu solsäkra nästa sommar. Flera av de populäraste hotellen finns redan till försäljning för sommar 2017.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login