Resa | Gastronomisk upplevelse på budgethotell i Barcelona

Av den 7 maj, 2015

Mitt i Barcelona med närhet till det välkända promenadstråket La Rambla, shopping, teater och andra sevärdheter ligger hotell Adagio. Budgethotellet är känt för sin tapasrestaurang Adagio Tapas och här kan man njuta av välsmakande rätter av hög kvalitet.

Hotell Adagio ligger i Barcelonas stadsdel Barri Gòtic och är ett hotell med ett alldeles särskilt kök. Hotellrestaurangen Adagio Tapas som specialiserat sig på tapas och välsmakande rätter drivs av Jordi Herrera, en känd kock från Barcelona vars restaurang Manairo har en stjärna i Guide Michelin. Köket använder sig av lokala råvaror och på menyn finns något för alla smaker och plånböcker.

– Adagio är känt för sina goda tapas och det hör inte till vanligheterna att ett budgethotell har ett kök som håller så hög kvalitet. Härliga matupplevelser från de lokala köken är en viktig del av reseupplevelsen och just tapas är en favorit på semesterresan hos många av våra kunder. Så även för mig, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Till Barcelona flyger Ving året runt med reguljärflyg. Direktflyg finns från Stockholm och Köpenhamn.

Prisexempel
Två nätter på hotell Adagio (VV+) i Barcelona, avresa 14 september 2015 från Arlanda. Boende i dubbelrum inklusive frukost, 2 720 kronor per person.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login