Resa | Fem hotell för dig som vill semestra som en jet setter

Av den 26 juni, 2016

När sommarsolen når Rivieran flockas jet setters, toppmodeller, kändisar och kungligheter på guldkusten för att semestra i lyx och flärd. Här kan de rika och berömda leka av sig bland yachter, nattklubbar och restauranger av världsklass och givetvis bo på lyxhotell av rang. Hotels.com™ listar fem Riviera-hotell vi drömmer om att checka in på.

La Bastide de Saint Tropez, Saint Tropez
En liten avstickare till ”Troppan” är aldrig fel. Här festar, äter och hänger du med Europas partyelit. La Bastides exotiska trädgård andas fransk extravagans och avkoppling på en ny nivå. Vill du inte sola och bada kan du njuta av hotellets restauranger, spa – eller varför inte ta en tur med hotellets lyxyacht?

Cap D´Antibes Beach Hotel, Cap D´Antibes
Här har vi ett strandhotell för de kräsna. Cap d’Antibes Beach Hotel är ett femstjärnigt boutiquehotell som har två restauranger, en privat strand, ett spa och en magisk utomhuspool. Gå ner till strandbaren och njut av panoramautsikten över havet och Esterelbergen med en drink i handen. Lyxsemester när det är som bäst!

Hotel Metropole, Monte Carlo
Känn dig som en riktig kändis på exklusiva Hotel Metropole, ett stenkast från Monacos lyxbutiker och Place du Casino. Hotellet har tre restauranger som alla drivs av Michelinkocken Joël Robuchon, ett 2000 kvadratmeter stort spa, vacker trädgård, pool och ligger bara två kilometer från Monte-Carlos golfbana. Checka in och lyxa loss!

Hotel Juana, Antibes, Juan Les Pins
Halvvägs mellan Cannes och Nice, i Juan-Les-Pins, ligger det kulturminnesmärkta och 5-stjärniga Hotel Juana. Tröttnar du på att glassa vid den magiska utomhuspoolen är det gångavstånd till den lyxiga stranden Belles Rives. På hotellet finns också restauranger, hamam, gym och tennisbana för avkoppling som en sann jet setter.

La Bastide Saint-Antoine, Grasse
Ta dig en bit upp i bergen, till parfymmetropolen Grasse och njut av luften, dofterna, vyerna och kanske en golfrunda. La Bastide Saint-Antoine erbjuder fransk lantlighet i lyxförpackning – tillräckligt nära Cannes ifall längtan efter Medelhavet skulle bli för stark.

Resa
Örebroguiden

Bild: Hotel Juana, Antibes, Juan Les Pins

You must be logged in to post a comment Login