Resa | Efter förra årets succé – Apollo fördubblar satsning på Dubai

Av den 1 juni, 2016

Förra årets storsatsning på Dubai och Förenade Arabemiraten gav ett mycket fint resultat för Apollo. För att möta den ständigt växande efterfrågan har man nu fördubblat volymen inför vintern 2016/2017.

Dubai är omåttligt populärt bland Apollos resenärer, och nu ges ännu fler chansen att uppleva den hårfina gränsen mellan fantasi och verklighet. Inför vintern 2016/2017 har Apollo fördubblat volymerna, och befäster därmed sin position som den ledande charterarrangören i området.

I samband med förra årets lansering av Dubai förstärkte vi också den nya synen på charter vad gäller flexibilitet, bekväma flyg och högkvalitativa hotell. Nya kundgrupper fick upp ögonen för oss och succén var ett faktum. Nu har vi utökat vår kapacitet och fördubblat volymen inför kommande säsong, och det känns fantastiskt roligt att få välkomna ännu fler till ett så spännande resmål, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

I år finns även två Apollo Mondo-hotell i utbudet. Det populära hotellet Radisson Blu Resort Fujairah förvandlas till ett Apollo Mondo Family Resort och utrustas med allt som behövs för en härlig familjesemester – barnklubb, simskola, god och nyttig mat, ett generöst gym och gratis träningspass. Och i Ras Al Khaimah ligger ett Apollo Mondo Selected i form av eleganta Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa.

Apollo erbjuder resor till sex olika resmål inom Förenade Arabemiraten: Dubai, Ras Al Khaimah, Fujairah, Abu Dhabi, Ajman och Sharjah, samtliga med flyg till Dubai. Totalt ingår 30 hotell i vinterns utbud.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login