Resa | BIG Travel upprepar succén med supporterresa till World Cup i Ruhpolding

Av den 16 november, 2015

BIG Travel upprepar förra årets succé och anordnar supporterresor till World Cup i skidskytte. I egenskap av Svenska Skidskytteförbundets resebyrå anordnar nu BIG Travel supporterresor till World Cup. Säsongens första supporterresa går även i år till klassiska Ruhpolding.

På första parkett kommer vi att njuta av god mat och dryck, gemytlig stämning och skidskytte när det är som allra bäst, förhoppningsvis även kryddat med Svenska framgångar! Ruhpolding beskrivs ibland som skidskyttets Mecka. Svenska landslaget har historiskt sett tränat och tävlat mycket i Ruhpolding.

Våra Svenska åkare brukar prestera bra på dessa banor och vi kan säkert även njuta en del av framgångar från våra övriga nordiska vänner! Kvällstid blir den lilla Bayerska byn en smältdegel av gemyt, fest och gästfrihet med en alldeles speciell atmosfär som vi också kommer njuta av! Resan går av stapeln den 15-18 januari 2016. Priset 8790:- och inkluderar flyg tor Stockholm – Salzburg, inkvartering, halvpension, flygplatstransfers, transporter till alla tävlingarna samt biljetter, på läktaren, till alla tävlingar.

”Skidskytte är en är stor publiksport i Europa och det har tidigare inte funnits några arrangerade supporterresor från Sverige. Vi är mycket nöjda med fjolårets resa och kommer fortsätta med succén även kommande år”, säger BIG Travels marknadschef Johan Rejhagen.

”För mig som är född och uppvuxen i Ruhpolding är det alltid extra roligt med svenska framgångar där. Jag minns med stor värme Fredrik Lindströms två bronsmedaljer på VM i Ruhpolding 2012. Mina tyska landsmän hejar alltid extra på svenskarna eftersom vi ofta tränar i det här området. Nu hoppas jag att skaran med svenska fans växer och jag lovar att vi ska ta väl hand om er”, säger huvudtränare Wolfgang Pichler.

Kolla in hela programmet här>>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login