Resa | BIG Travel satsar på Malta

Av den 20 maj, 2015

I samarbete med danska FolkeFerie.dk satsar BIG Travel på Malta. FolkeFerie.dk är Danmarks ledande expert i solrika Malta, men på den svenska marknaden är namnet okänt.

”Inför etableringen i Sverige sökte vi en seriös och välrenommerad samarbetspartner med rikstäckande butiksnät – att samarbeta med BIG Travel kändes därför helt rätt”, kommenterar Folmer Risagar, Verkställande direktör på FolkeFerie.dk.  

I Sverige marknadsförs resorna under namnet Maltaresor. Resorna kommer att säljas både i BIG Travels butiksnät samt på www.bigtravel.se.

”Vi har märkt att efterfrågan på Malta har ökat och eftersom inga svenska charterarrangörer idag har Malta i sitt sortiment täpper vi till en lucka i vårt sortiment”, säger Johan Rejhagen, marknadschef på BIG Travel.

FolkeFerie.dk har över 30 års erfarenhet från Malta och har redan i dagsläget svenska gäster som funnit fram till Mellieha Holiday Centre på norra Malta. Både svenska och danska gäster trivs och har det bra tillsammans, och det var därför naturligt att utvidga affärsområdet till den svenska marknaden, på svenska. Dessutom hoppas man att detta ger underlag för att utvidga Mellieha Holiday Centre med bl.a. nya semesterhus.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login