Resa | Apollo storstasar på Sri Lanka och Vietnam

Av den 24 maj, 2015

Apollo storsatsar den kommande vintern på att öka sitt utbud av resor österut. Ett historiskt stort avtal med några av världens bästa flygbolag gör att Apollo i vinter flyger sina kunder till exotiska resmål med Thai, Qatar och Emirates. Utbudet av resor österut mångdubblas, framförallt till Sri Lanka och Vietnam.

Apollo gör inför den kommande vintern stora förändringar av sitt vinterprogram. För att bättre kunna möta den snabba förändringar i marknaden som nu sker har Apollo inlett ett historiskt stort samarbete med några av världens bästa flygbolag. Aldrig tidigare har Apollo kunnat erbjuda ett så brett vinterprogram med så många olika flygbolag att välja mellan.

Det betyder att all trafik österut den kommande vintern till destinationer som Thailand, Vietnam, Sri Lanka, Maldiverna, Goa, Mauritius, Dubai och Bali sker med Thai Airways, Emirates eller Qatar. Störst ökning sker till Sri Lanka och Vietnam.

På Sri Lanka erbjuder en helt ny och unik kombinationsresa som gör det möjligt att se mesta möjliga utan att delta i en organiserad rundresa. I Vietnam återlanseras paradisön Phu Quoc. I Apollos resor till Vietnam ingår en avslutande vistelse i Saigon.

Sri Lanka bjuder på upplevelser för alla
På natursköna Sri Lanka väntar en kombination av härligt strandliv och kulturrikedom. Ta chansen att upptäcka denna exotiska juvel där du möts av vänlighet och gästfrihet av alla som bor här. På Sri Lanka väntar en enastående flora, ett spännande djurliv, underbara stränder och god kryddstark mat.

Klimatet är tropiskt och hela ön är som ett stort drivhus. Här finns grönskande teplantager, fruktodlingar, djungel, sjöar, vattenfall och sagolika stränder. Med Apollo kan du välja att bo i orterna Bentota, Hikkaduwa, Ahungalla, Mount Lavinia eller Negombo

Upplevelser av de mest skiftande slag väntar dig under en resa till Sri Lanka! Du kan sola, bada, ägna dig åt vattensport, dyka efter skeppsvrak längs kusten eller varför inte besöka en nationalpark. Du kan också besöka någon av Sri Lankas många kulturskatter, som det berömda Tandens tempel i Kandy eller den mäktiga lejonklippan i Sigiriya.

Nyhet! Kombination Sri LankaSom en spännande nyhet i vinter kan du ta del av Sri Lankas alla höjdpunkter under en helt unik kombinationsresa. Resan startar i Mount Lavinia för att fortsätta inåt i landet till nationalparker och djungellandskap i Habarana, innan den första veckan avslutas i tempelstaden Kandy. Den andra veckan är vikt åt sol och bad. I paketet ingår hotell och transfer – utflykter köper du till på plats. Pris från 12 998 kronor. Flyg med Emirates.

Vietnam
Den vietnamesiska kulturen är spännande och historien gör sig påmind överallt i de många fascinerande sevärdheterna. Men Vietnam erbjuder också några av de finaste stränderna i Asien. Här finns mjuk vit sand, klart vatten och palmer som ger välbehövlig skugga.
Med Apollo har du möjlighet att se flera delar av detta underbara land. Börja din resa med 11 nätter i Phan Thiet eller på Phu Quoc, njut av sol och bad och varva ner från vardagen. Resan avslutas med två nätter i Saigon – en fantastisk, omtumlande storstad med mängder av platser att se, marknader, museer och ett brusande folkliv.

Nyhet! Phu QuocPhu Quoc är en tropisk paradisö i södra Vietnam, alldeles nära Kambodjas kust. Här finns vackra stränder med vit sand, turkosblått vatten och palmer som ger välbehövlig skugga. Den största delen av Phu Quoc är naturreservat och naturen är grönskande med höga berg och kritvita stränder längs kusterna. Trots att fler och fler turister upptäcker ön för varje år så kan du fortfarande hitta en alldeles egen plats längs de underbara stränderna.

Total avkoppling Tillvaron på Phu Quoc är rofylld och tillbakalutad. Här tar man dagen som den kommer och njuter av det varma havet, de paradisiska omgivningarna och den välsmakande maten. De flesta av Apollos hotell ligger i närheten av det lilla samhället Duong Dong. I området finns bra hotell och enkla men mysiga restauranger som serverar läckert tillagad pinfärsk fisk. I hamnen trängs färgglada fiskebåtar och här finns också en liten fyr som hyser ett buddistiskt tempel. Pris från13 848 kronor. Flyg med Qatar.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login