Resa | Apollo sätter in extraflyg till Zakynthos

Av den 17 maj, 2016

Grekland är hetare än någonsin, inte minst Zakynthos med sina vackra stränder och behagliga klimat. Nu sätter Apollo in extraflyg och förlänger säsongen för att möta den stora efterfrågan.

På Zakynthos finns något för alla och resmålet har sen länge varit mångas favorit bland de grekiska öarna. Här kan barnfamiljer enkelt hitta sin lugna oas längs långsträckta och gyllengula sandstränder, medan den mer partysugna har tillgång till ett myllrande nöjesliv. Och någonstans däremellan kan man, om man har tur, få se den fascinerande havssköldpaddan Caretta caretta.

På Zakynthos ligger också Smugglers Wreck, en av Greklands mest fotograferade platser med en spännande historia. Inför sommaren 2016 har öns populärlitet stigit ytterligare och för att möta den stora efterfrågan sätter nu Apollo in extraflyg.

Apollo har länge varit marknadsledande på Grekland, och nu stärker vi vår position ytterligare genom att släppa fler resor. Det rör sig om totalt fyra avgångar från Arlanda, med drygt 700 extra platser under perioden 6 till 27 september, vilket även innebär att vi förlänger säsongen med en vecka. Zakynthos har ett härligt klimat långt in i september, vilket passar bra för dem som har möjlighet och vill resa utanför skolloven, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login