Resa | Apollo ökar i Kroatien – öppnar ett nytt Mondo Family Resort

Av den 25 oktober, 2015

Apollos satsning på egna koncepthotell har slagit väl ut och är mycket uppskattat av kunderna. Till sommaren 2016 öppnar Apollo sitt fjärde Mondo Family Resort – den här gången i Kroatien. Totalt ökar arrangören sitt utbud av resor till Kroatien med 20 procent.

Apollo gör inför sommaren 2016 offensiva satsningar på resor till Kroatien. Utbudet av resor till Kroatien ökar med 20 procent. En av de största satsningarna är att Apollo slår upp portarna till ett nytt Mondo Family Resort, denna gång vid Makarska rivierans klarblå vatten. På nybyggda Romana Beach Resort finns allt som behövs för en härlig familjesemester – barnklubb, simskola, kaffe- och juicebaren Mondo Coffee samt gratis träningspass. Upp till sju personer får plats i de rymliga lägenheterna och lägenheter med privat pool finns.

Det är första gången ett helt nytt hotell byggs för att bli ett Mondo Family Resort. Tidigare har hotellen renoverats och/eller delvis byggts om för att passa som ett Family Resort. Den här gången är Apollo med från början.

Det är roligt att kunna erbjuda ett helt nytt hotell som Family Resort. Det gör att vi kan vara med och påverka så att det blir helt anpassat efter våra kunders behov. Att vi kan göra det i Kroatien är extra roligt eftersom Apollo har en stark position som ledande på att arrangera resor till Kroatien, säger Kajsa Moström, Apollos informationschef.

Apollo Mondo Resorts har vuxit fram utifrån resenärernas önskemål och har alltid en lokal förankring i landet. Här har Apollo, i samarbete med engagerade hotellägare, lokala kökschefer, gäster och inspiratörer från tränings-, rese- och restaurangbranschen, ja, till och med från cafébranschen valt ut och arbetat fram något extra för gästerna att kunna njuta av på semestern. Apollo Mondo Family Resorts finns sedan tidigare på Rhodos, Kos och i Turkiet.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login