Resa | Apollo och Tradera startar reseauktion

Av den 20 januari, 2016

Januari är traditionellt en månad då många bokar sin sommarresa. För den som är ute efter möjligheten att göra ett resefynd har Apollo och Tradera inlett ett samarbete. Från och med den 19 januari till den 31 januari går det att lägga ett bud på en av 15 resor till någon av sommarens hetaste resmål.

Utgångsbudet är 1 krona så chansen att göra ett riktigt klipp finns.

– Det här är ett sätt för oss att synas på ett annat sätt och verkligen låta marknaden sätta priset på resan. För den som har is i magen finns ju möjligheten att buda hem en resa till pangpris, säger Ulrica Nordvall marknadschef för Apollo Sverige.

15 resor finns att buda på med avresa under maj och juni. Det är resor till Kos, Turkiet, Rhodos, Parga, Kroatien, Korfu, Karpathos, Kreta, Cypern och Mallorca. Det resor med boende på flera av Apollos populära koncepthotell som auktioneras ut. I en nyligen publicerad trendspaning från Apollo konstateras att sommarens resetrender bl a handlar om klassiska resmål till Medelhavet samt om boende på koncepthotell. Något som Apollo tagit fasta på i auktionsutbudet.

– Jakten på solresorna börjar idag på Tradera, och vi är glada över att Apollo nu erbjuder dessa auktioner som en kontrast till det snökaos som nyligen dragit in över Sverige, säger Marcus Almén som är pressansvarig på Tradera.

Vill du vara med och jaga en solresa? Kolla här>>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login