Resa | Apollo lanserar tjejresa tillsammans med bröderna Stenmarck

Av den 20 februari, 2016

Följ med på den ultimata tjejresan som utöver träning, musik, komik, god mat och gemenskap även innehåller dansklasser och inspirerande föreläsningar. Initiativtagare är bröderna Stenmarck som vill återskapa Ladies Nights fast i reseformat.

I samarbete med bröderna Martin och David Stenmarck har Apollo skapat en unik reseupplevelse för enbart tjejer. The Girls- är en unik feelgood resa där ett glas bubbel på stranden i solnedgången eller underhållning under middagen kan kombineras med en morgonjogg på stranden eller ett yogapass.

Det här är ingen vanlig träningsresa. Det här är en feelgood resa med fokus på att njuta och ha det riktigt bra. Vi saknar helt enkelt den underbara och varma stämningen som alltid infann sig under Ladies Night kvällarna och vi vill på den här resan försöka återskapa den magin igen, men denna gång i ett lite mindre och personligare format, säger Martin Stenmarck.

På resan tänker Martin ta med sig sina bästa vänner från musikbranschen och sportvärlden.Med på resan kommer bl.a. den populäre komikern och programledaren Hasse Brontén. Fler profiler kommer att presenteras under våren.Det kommer att bli en härlig blandning med inslag av både musik, underhållning, mat och träningsupplevelser.

Resan går till den ansedda träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura. På Playitas finns över en miljon kvadratmeter full av träningsmöjligheter för vardagsmotionärer som elit. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, olympisk 50-meters pool, en golfbana och massor med ledarledda träningspass.

  • Datum 27 september -4 oktober 2016
  • Pris från 12 998 kr/person

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login