Resa | Apollo lanserar surfresor tillsammans med Xtravel

Av den 30 augusti, 2016

Nu erbjuds Apollos surfsugna resenärer att bemästra våg-, kite- eller vindsurfing! I ett exklusivt samarbete med Xtravel lanserar Apollo surfresor och kurser till bland annat Fuerteventura, Sri Lanka och Dominikanska republiken. Oavsett surfstil finns det gott om möjligheter att bemästra vågor och vind på semestern, och resorna bokas enkelt under utvalda datum till resmål som Corralejo på Fuerteventura och Cabarete i Dominikanska republiken.

Apollo är, via sitt sub brand Apollo Sports, Sveriges största arrangör av träningsresor och träningsläger för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Sedan 2013 är Apollo olympisk leverantör av olympiska träningsläger för SOK, och Apollos träningsanläggning Playitas på Fuerteventura svenskt olympiskt camp för den svenska OS-truppen. Med 10 sporthotell och nordens bredaste träningskalender inleder Apollo nu ett exklusivt samarbete med Xtravel där utbudet breddas ytterligare, och Apollo kan erbjuda sina resenärer surfkurser i samband med semesterresan.

Våra sporthotell, träningsresor och grenspecifika camps går bättre för varje år och vi ser en stor efterfrågan inom hela kundsegmentet, från barnfamiljer till par, vänner och singelresenärer. Därför är vi extra glada att nu kunna erbjuda ännu fler valmöjligheter för den som söker efter en mer aktiv, rolig och spännande semester. Med surfing kommer också en skön livsstil, och att få ta del av den kulturen krävs mer än en rolig dag på stranden. Alla kan lära sig surfa, men det krävs både tid och engagemang samt duktiga instruktörer för att lyckas. Vi vill att våra gäster skall kunna komma hem och säga att de faktiskt lärt sig surfa. På riktigt. Med Xtravel får vi lång erfarenhet och gediget engagemang och våra resenärer får enkelheten, kurser av hög kvalitet och en spännande och rolig upplevelse, säger Daniel Giray, Sports Manager Apollo.

På våra egna renodlade Xtravel surfcamps runt om i världen hänger våra guider och instruktörer ihop med våra gäster hela veckan, surfar, gör utflykter och snackar surf dygnet runt. Samarbetet med Apollo ger oss nu möjligheten att erbjuda något även för de som önskar att lära sig surfa och testa på att surfa, och allt det roliga relaterat till surfingen, utan att för den delen bo på ett surfcamp. Att få möjligheten att lära sig något nytt, fokusera på något så utmanande som att lära sig surfa, och samtidigt kunna semestra med de mindre surfsugna kompisarna eller familjemedlemmarna, är den sista pusselbiten för oss på Xtravel i vårt sortiment av olika surfresor och surfcamps runt om i världen, säger Eric Asmussen, VD och Grundare av Xtravel.

Surfpaket
Surfkurserna erbjuds i dagsläget vid resa till Madeira, Lanzarote, Fuerteventura, Sri Lanka och Dominikanska republiken. Pris från 2 998 kronor (vågsurfing). I priset ingår all ledarledd träning, utrsutning, transport till och från surfkursen m.m. Till detta tillkommer priset för själva resan.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login