Resa | Apollo erbjuder sina kunder miljövänlig transfer till Arlanda

Av den 13 april, 2015

Apollo erbjuder sina kunder möjlighet att i förväg boka biljetter med Arlanda Express. Genom ett samarbete med Paxport erbjuds Apollos kunder nya möjligheter att förbeställa tjänster som inte är direkt relaterade enbart till flygdelen av resan, vilket fram till nu varit fallet. Med start i början av maj erbjuds nya möjligheter att kunna förboka en rad tjänster kring resan. Biljetter till Arlanda Express är först ut.

Detta innebär att Apollos kunder som t ex förbeställt sittplats ombord nu kommer att erhålla erbjudanden om att resa till Arlanda med Arlanda Express.

Vi ser det som en stor tillgång att kunna erbjuda ett miljövänligt sätt att resa till och från Arlanda till våra kunder. Många charterkunder ser inte Arlanda Express som ett alternativ för att ta sig till Arlanda idag. Vi hoppas denna nya lösning kan ändra på det, säger Kajsa Moström på Apollo.

Paxport utvecklar sitt erbjudande om kringtjänster kontinuerligt. I samband med lanseringen av biljetter till Arlanda Express kommer även ett erbjudande om lounge-service till kunderna att lanseras, samt parkeringstjänster i Norge och Danmark. Denna tjänst erbjuds redan i dag i Sverige.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login