Res bekvämt till Australien och Nya Zeeland med Premium Economy

Av den 23 april, 2017

Sydney med det vackra Operahuset, Outbacken med mäktiga Ayers Rock och det Stora Barriärrevet utanför tropiska Cairns, vill du se alla Australiens höjdpunkter eller kanske drömmer du om en resa till fantastiska Nya Zeeland?

I höst finns det tre olika resor till dessa fantastiska länder. Fokusera på Australien med det unika djurlivet och varierande landskapen eller följ med på den klassiska kombinationen av Australien och Nya Zeeland där vi har valt ut ländernas bästa platser. Sist men inte minst årets nyhet! Kryssning Australien och Nya Zeeland, rundresan där du slipper packa om resväskan!

Erbjudande, res bekvämt med Premium Economy!

Med Premium Economy välkomnas ni ombord med ett glas champagne. Även rött och vitt vin till maten ingår. Dessutom får ni även bekväma säten med extra benutrymme och inbyggt fotstöd. Vi flyger med välkända Singapore Airlines och deras samarbetspartners. För att ta del av möjligheten att uppgradera till Premium Economy, på de längre flygsträckorna, behöver duboka någon av Thabela Travels resor med avgång i oktober eller november senast den 2:a maj 2017!

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login