Regionalt | Elgiganten har den bästa servicen

Av den 24 april, 2016

Elgiganten ger det bästa kundbemötandet och servicen i hemelektronikbranschen enligt svenska folket. – Jag är otroligt stolt och tacksam över att kunderna har en sådan positiv upplevelse av oss och vill dedikera det här priset till våra medarbetare som gör ett sådant fantastiskt arbete med våra kunder varje dag, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

För femte året i rad har ServiceScore® undersökt hur svenska folket upplever hur olika företag ger dem service och bemöter dem som kunder, samt vilka företag som de anser har gett dem service över deras förväntningar.

I år valde svenskarna att fram upplevelsen av Elgiganten som därmed fick det högsta servicebetyget i kategorin Hemelektronik.

Vi har under många år, jobbat hårt och målmedvetet med att förbättra servicen och kundernas upplevelse av oss och det har varit ett tufft arbete, men det här priset är ett gyllene bevis på att det verkligen gett resultat. Av alla utmärkelser vi vunnit det senaste året, så är det den här jag värderar allra högst. Jag är otroligt stolt och tacksam över att kunderna har en sådan positiv upplevelse av oss, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Att ta ett strategiska beslut om att vi ska ha kunden i fokus betyder däremot ingenting utan människor som genomför dom och jag vill därför tillägna det här priset till våra 3700 medarbetare, som med stort engagemang och ett leende på läpparna tar så fantastiskt god hand om våra kunder varje dag. Medarbetarna är vår största tillgång, fortsätter Niclas Eriksson.

ServiceScore® utnämningarna bygger på svaren från en riksrepresentativ undersökning där över 3000 personer i åldrarna 18 – 79 år har fått besvara hur olika företag ger dem service eller bemöter dem som kunder, samt vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar! I år omfattade undersökningen företag från ett 20-tal branscher.

Prylar | Regionalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login