Redken presenterar nya No Blow Dry

Av den 19 maj, 2017

Har du en paus från värmeverktyg? Ingen tid för att föna håret? Eller söker du en produkt för att skapa en enkel, snabb och snygg hårstyling utan krångel och som tar tid? Oavsett anledning så ger Redkens nya stylingsserie No Blow Dry den perfekta fönade känslan och förkortar torkningstiden utan att håret tappar sin textur. Upplev nya No Blow Dry!

No Blow Dry har en ny Air-Tex Teknologi som baseras på quick-dry polymerer som skapar en snabbare torkningstid av håret och flexibla polymerer som ger en hårkontroll för hår i rörelse.

No Blow Dry formula förbättrar hårets naturliga textur för en fantastisk lufttorkning och finns tillgänglig för 2 hårtyper:

Airy Cream – för fint och tunt hår, ger en fin textur till håret.

Just Right Cream – för mellantjockt hår, ger en hårkontroll för hår i rörelse.

Om Redken 5th Avenue NYC: Redken 5th Avenue NYC är ett professionellt hårvårds- och hårfärgsvarumärke som är dedikerat till att ge inspirerande utbildning, banbrytande produkter och enastående kreativitet för konsumenter och stylister med samma mål. Genom att närvara backstage på Fashion Week i New York, London, Milano och Paris är Redken med när det händer, och etablerar det senaste inom hårvård och sätter de senaste trenderna. För mer information, var vänlig gilla Redken på Facebook eller följ oss på Instagram @Redken

Nya Redken No Blow Dry, lanseras under juni 2017.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login