Reconnect with nature – The Body Shops förtrollande adventskalendrar är här

Av den 18 september, 2018
Möt Freddie The Fox, Dani The Deer och Olivia The Owl - karaktärerna som frontar årets adventskalendrar.

Årets kalendertrio och den nya veganska Countdown to New Year är här! Kalendrarnas tema i år bygger på mottot att ge tillbaka till naturen och vikten av att berika den. Stort eller litet spelar ingen roll – ALLA köp du gör från The Body Shop fram till jul hjälper till att skydda och återskapa över 10 miljoner kvadratmeter skog i England och Armenien. Med din hjälp i jul stödjer vi World Land Trust och Woodland Trust genom vårt Re-Wilding the World projekt.

Woodland Trust är Storbritanniens största  ideella skogsvårdsorganisation och arbetar för att motverka fortsatt fragmentering av skog och djursamhällen i Wye Valley och Dean Forest på gränsen till Wales. World Land Trust arbetar med den armeniska välgörenhetsorganisationen FPWC för att stödja deras skydd av kärnområden för biologisk mångfald i södra Kaukasien och samarbete med lokalbefolkningen för att förhindra hot som tjuvjakt och olaglig avverkning.

RE-WILD THE WORLD
Genom World Bio-Bridges Mission ska The Body Shop bygga ytterligare tio biobroar för att återskapa och skydda 75 miljoner kvadratmeter livsmiljö fram till 2020 – och vi är redan halvvägs till målet! Biobroar fungerar som spridningskorridorer och återansluter områden, som splittrats av bland annat vägbyggen och olaglig avverkning, så att hotade djur och växter återigen kan leva i samma livsmiljö och fortplanta sig.

REVIVE IN THE WILD
Förpackningarna i Deluxe och Ultimate Advent är fyllda till brädden med 25 lyxiga produkter och pryds av motiv från skogarnas djurliv. I Deluxe väntar bland annat en Body Butter 200 ml och fyra makeupmåsten, medan Ultimate stoltserar med hela 14 storfavoriter som Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask och Oils of Life Intensely Revitalising Cream. Utöver alla skönhetsöverraskningar bjuds du på 25 utmaningar som tar dig ut i naturen och ger både dina sinnen och världen runt omkring dig ett lyft. Pusselsugen? Då parar du ihop boxarna för fler motiv på djur i vår underbara natur!

RE-ENERGISE WITH SKIN-LOVING SURPRISES
The Body Shops ursprungliga, storsäljande skönhetskalender är tillbaka och bättre än någonsin. Sjunk ned i ett avkopplande skumbad med Vanilla Delight Bath Bomb och exfoliera huden skonsamt med Coconut Body Scrub. Fuktighetsbevara med krämiga Almond Milk & Honey Body Butter och runda av med djuprengörande, veganska Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. En skön kollektion med naturinspirerade produkter som ger dig en hjälpande hand för avkoppling och fräschare hud fram till jul.

GO VEGAN FROM CHRISTMAS TO NEW YEAR’S EVE
Veganism har blivit så mycket mer än vegansk kosthållning. The Body Shop ger dig en språngbräda in i den veganska skönhetsvärlden med denna veganska adventskalender. Här upptäcker du allt från cruelty-free makeup till brusande badbomber och djuprengörande Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask – totalt åtta sköna produkter för att förbereda huden för nyårsfirandet.

Mode & Skönhet | The Body Shop
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login