Rebecka Törnqvist bjuder in till disaster

Av den 1 september, 2019

Rebecka Törnqvist är en av Sveriges mest välkända sångerskor och har med låtar som ”Good thing” för alltid en plats i musikälskares medvetande. Hon rör sig fritt mellan jazz och popmusik och har släppt ett tiotal album sedan 1993.

Efter ett uppehåll på sex år släpptes hösten 2017 skivan ”Home secretary”, och hyllades som en lika stortartad som egensinnig återkomst. Skivan är ett samarbete med mångårige musikaliske vapendragaren och producenten Johan Lindström – som medverkar som musiker i diaserten.

En diasert är en kombination av dialog och konsert, där en artist i ett renskalat format spelar låtar och i ett samtal berättar om livet i och med musiken.

Konceptet har utvecklats av Live at Hearts samarbetspartner Studieförbundet Bilda och har varit en del av festivalen 2017 och 2018, där diaserterna varit ett mycket uppskattat inslag. Vi är därför glada att kunna presentera tre diaserter även under 2019 års Live At Heart. Diaserterna leds liksom tidigare år av Magnus Sundell, programproducent på Studieförbundet Bilda och journalist.

Disastern hålls på Club 700 torsdagen den 5 September.

» Mer info här «

Nöje | Rebecka Törnqvist bjuder in till disaster under Live at Heart
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login