RAW comedy club på Sverigeturné

Av den 18 april, 2018

Efter flera år av helt utsålda shower i Stockholm åker nu Sveriges största standupklubb RAW på sin första Sverigeturné på nästan fem år! Klubbens grundare, komikern Mårten Andersson, är som vanligt konferencier och har med sig ett enormt starkt gäng av högaktuella och prisbelönta komiker även detta år.

På scen ser vi Årets manliga komiker Messiah Hallberg, supertalangen Carl Stanley som blev viral som 18-åring och gjorde Parlamentetsuccé som 19-åring och just avslutat sin första succéturné som soloartist.

Carl och Messiah bildar team tillsammans med Mårten och är med på samtliga datum (undantaget Messiah som inte medverkar i Umeå, Västerås och Luleå) – men turnén slutar inte där. Med sig i varje stad har klubben också fantastiska gästartister och en lokal talang som får chansen att uppträda på RAW-scenen i fem minuter!

Som gästartister ser vi SVT-aktuella Marcus Berggren, Tankesmedjans egna Johanna Wagrell, förra årets kvinnliga komiker Petrina Solange och Parlamentetveteranerna Kristoffer Appelquist, Karin Adelsköld och Hasse Brontén!

RAW comedy club besöker Örebro lördag 20 oktober (mer info kommer)!

Nöje | Örebro
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login