RAW comedy club kommer till Örebro

Av den 15 oktober, 2018

Efter flera år av helt utsålda shower i Stockholm på Hilton Stockholm Slussen så åker, under hösten, Sveriges största standupklubb – RAW på sin första Sverigeturné på nästan fem år!

RAW:s egen Mårten Andersson är som vanligt konferencier och har med sig ett enormt starkt gäng av högaktuella och prisbelönta komiker även denna gång. På scen ser vi vinnaren av priset ”Årets manliga komiker” på Svenska standupgalan; komikern som också syns i både ”Finaste famlijen” och Parlamentet på TV4 samt hörs som ny programledare i NRJ morgon – Messiah Hallberg!

”RAW har alltid haft fingret på pulsen när det gäller svensk stand-up. Klubben gav mig mitt break i branschen. Första gången jag fick chansen att åka på turné med RAW var jag en färsk rookie på standupscenen. Nu när jag får vara med för femte gången har jag precis blivit utsedd till Årets manliga komiker. Det här kommer bli väldigt roligt!”
– Messiah Hallberg

Supertalangen Carl Stanley blev viral som 18-åring med youtubeklippet ”Systemkollaps”, gjorde succé i Parlamentet som 19-åring och har just avslutat sin första succéturné som soloartist.

RAW är en av grundstenarna för svensk standup. Att få vara med på deras turné är både hedrande och svinroligt! De ger alltid Sverige komikerna som är i framkant just nu.”
– Carl Stanley

Carl och Messiah bildar team tillsammans med Mårten och är med på samtliga datum (undantaget Messiah som inte medverkar i Umeå, Västerås och Luleå) – men turnén slutar inte där. Med sig i varje stad har klubben också fantastiska gästartister och en lokal talang som får chansen att uppträda på RAW-scenen i fem minuter!

RAW på turné dyker upp i Örebro lördag 20 oktober på Hjalmar Bergman Teatern.

» Mer info här «

Nöje | Hjalmar Bergman Teatern
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login