Raubtier firar tio år spelar i Örebro

Av den 6 oktober, 2019

På fredag den 11 Oktober kommer det svenska hårdrocksbandet Raubtier till Frimis Salonger för ett stopp på sin jubileumsturné genom Sverige.

Raubtier slog igenom med dunder och brak på den svenska hårdrocksscenen för 10 år sedan med albumet ”Det finns bara krig”, och låten”Kamphund” som blev en nationell radiohit.

Med ett unikt sound av taktfast industriell metal, och texter sprungna ur den norrländska karga myllan har de gått från klarhet till klarhet med utsålda turné och guldskivor som följd. Nu är det dags för Raubtier att släppa sitt sjätte album, och i samband med det att för första gången sedan 2016 ge sig ut på turné igen!

Eller som Hulkoff säger – ”Det är med stor glädje som jag härmed delger er de spikade turnédatumen för Rovdjurets kommande härnadståg. Det är en särdeles minnesvärd turné, inte bara för att den manifesterar vårt tioårs-jubileum för Raubtiers debutalbum. Denna gången till ära, sjunger alla involverade orkestrar helt och hållet på Svenska. De band som följer med oss ut i höst är folkmetal-krigarna från Västerbotten i ”Utmarken”, och de apokalypsrockande mörkermännen ”Alfahanne” som härstammar från Eskilstuna”.

» Mer info här «

Musik | Raubtier firar tio år spelar på Frimis Salonger
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login