Ramlösa lanserar nytt premiumvatten: smakfullt både på insidan och utsidan

Av den 9 april, 2018

Till våren välkomnar Ramlösa sina första premiumflaskor med smak. De nya smakerna Mango, Guava & Mynta samt Citron, Mandel & Vanilj kommer i Ramlösas lyxiga kristallflaska. Ett elegant sätt att släcka törsten under en fartfylld tur på stan eller en lat dag i solen. De nya smakerna finns i butik från och med vecka 15.

En växande vattentrend har de senaste åren gjort att allt ifrån vattendrinkar till spännande smakkombinationer ökat i popularitet. Det är bland annat härifrån Ramlösa hämtat inspirationen till de nya smakerna, som erbjuder ett elegant, snyggt och smakrikt sätt att släcka törsten när man är på språng.

Nytillskotten Mango, Guava & Mynta och Citron, Mandel & Vanilj har tappats på Ramlösas prisbelönta kristallflaska, där vattnet tidigare endast funnits i neutral smak. Ramlösas vatten kommer från källan under de skånska ängarna och det naturliga mineralvattnet innehåller aldrig socker eller sötningsmedel. 

– Vi har inspirerats av den senaste tidens heta dryckesvåg, som är fylld av friska, fräscha smaker och en mer sofistikerad känsla. Ramlösas nya smaker är ett smakrikt och lite lyxigare alternativ för den som gillar att unna sig det lilla extra när man är på språng, säger Thom Ståhl, varumärkesansvarig för Ramlösa. 

Ramlösas nya smaker lanseras på 33 centiliters flaska och finns att köpa från och med vecka 15 hos återförsäljare.

Ramlösa Mango, Guava & Mynta 
Ett exotiskt och läckert vatten där en friskhet från mango och guava balanseras med en touch av mynta. 

Ramlösa Citron, Mandel & Vanilj 
Ett lent och smakrikt vatten där en mjuk ton av mandel och vanilj möter ett fräscht stänk av citron. 

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login