Räkna ner till jul med årets adventskalendrar

Av den 27 september, 2020

Den största julglädjen skapas tillsammans

Årets adventskalendrar bjuder på lyxigt sköna överraskningar för alla kroppar, och lyfter fram vikten av att kämpa för en bättre värld! Illustrationerna tar dig på en resa in i färgglada engelska hem i Brighton, där The Body Shop grundades. Alla i hemmen kämpar för jämställdhet och miljön, de värnar om gemenskap och samhörighet och står för en rättvisare och vackrare värld. The Body Shop vill samtidigt uppmuntra oss att njuta av julen som den verkligen kan vara. Släpp stressen över att den måste bli perfekt. Pynta julgranen hur du vill, baka vad du vill, skratta åt allt som går fel och gör det som faller dig in och känns rätt för stunden. Det oväntade blir ofta det mest minnesvärda!

Come togehter, act together.

I år har vi sett hur kristider kan öka ojämlikhet och isolera samhällen. Alla köp du gör hos The Body Shop i jul hjälper organisationer som tillhandahåller säkerhet, trygghet och hem för kvinnor som drabbats av coronapandemins kraftiga ökning av våld och hot i hemmet.

Bristen på hållbar finansiering har i de flesta länder medfört begränsade åtgärder för att säkerställa säkerhet och support för kvinnor som utsätts för våld och hot. Detta är även fallet i länder med etablerade arbetssätt och supporttjänster, där förändringar i politiska och ekonomiska klimat har gjort den ständiga risken för nedskärningar och nedläggningar en del av vardagen.

The Body shops globala mål är att donera minst 250 000 GBP till kvinnoorganisationer.

Make it real together advent calendar

Maya vandrar längs gatorna i Brighton med ett berg av presenter. Det kanske ser ut som om hon tänker lägga dem under granen – men när du öppnar luckan ser du att hon donerar dem till en lokal kvinnojour. I denna adventskalender väntar 24 noga utvalda överraskningar som lip butter, handkrämer, Body Butters och shower gels. Allt i behändiga resestorlekar för kroppsvård on-the-go.

Make it real together big advent calendar

Erika är överlycklig över att ha vunnit ett pris för bästa jultröja. Hon är student och miljöaktivist – och cyklar förstås oavsett vart resan tar henne i Brighton. Tröjan har hon stickat själv av återvunna material. Den här kalendern överraskar stort med en mix av 25 härligheter i full size och resestorlekar. Ansiktsmasker, Banana Hair Care Duo och Almond Milk & Honey Body Butter är bara några favoriter som banar iväg för en riktigt härlig jul.

Make it real together ultimate advent calendar

Leia är en äkta superhjältinna. Hon har kämpat för jämställdhet i årtionden och deltar i Brighton Pride med sin (ö)kända megafon. Nu använder hon den för att dirigera vänner, familj och grannar på en vinglig stege medan julpynt faller på golvet, julpuddingen står i lågor, moster Jane snarkar högt i fåtöljen och katten Jasper stoltserar med sin senaste jullook. Ett kaotiskt, men ack så roligt julfirande. Det här är årets lyxigaste kalender fylld med 25 produkter – Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, Drops of Youth™ Concentrate och andra ikoner som ger en härlig mix av ansiktsvård, kroppsvård, makeup och nya accessoarer. 

Cruelty free and forever against animal testing, i butik i Örebro nu.

Mode | Räkna ner till jul med årets adventskalendrar
Örebroguiden

Källa The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login