Rakfavorit från The Body Shop nominerad till Bästa Groomingprodukt i Swedish Beauty Awards

Av den 9 mars, 2019
Maca Root & Aloe Softening Shaving Cream kan vinna "Bästa Groomingprodukt" i Swedish Beauty Awards 2019.

Swedish Beauty Awards är skönhetsbranschens största gala där årets bästa produkter i 30 kategorier koras av ett antal jurys bestående av branschkunniga redaktörer, influencers, inköpare och kemister.

The Body Shops kundfavorit Maca Root & Aloe Softening Shaving Cream är nu en av de klara finalisterna till Bästa Groomingprodukt!

”Vi är extra glada över att gå vidare med en nominering i denna kategori. Vår veganska groomingserie som innehåller alla delar du kan tänkas behöva i din hudvårsrutin lanserades 2018 och fick ett varmt mottagande. The Body Shop är kanske främst känt för sina fantastiska hudvårdsprodukter så det känns roligt att det är just en rakprodukt som uppmärksammas av juryn. Förra året kammade vi hem en vinst med Årets Hårvård, vilket också är ett fint erkännande på att vi blir allt vassare på flera produktområden”, säger Matilda Wiechel, External Communications Manager The Body Shop.

Vinnarna i årets Swedish Beauty Awards koras 10 April.

Tested on men not animals
The Body Shops kompletta groomingserie med hud- och skäggvårdsprodukter för män består av potenta produkter med ingredienser av naturligt utsprung. Hela serien är vegansk och består av rengöring, ansiktskräm, rakkräm, post-shave water-gel och skäggolja.

Skönhet | The Body Shop Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login