Quality Hotel Örebro

Quality Hotel Örebro är ett konferenshotell strax norr om Örebro med kort avstånd till Örebro Resecentrum, Örebro Airport och shopping och upplevelser i centrum. Här får du garanterat en lyckad vistelse, vare sig du är här på konferens eller för avkoppling.

Nära centrum och kommunikationer
Quality Hotel Örebro ligger tre kilometer norr om Örebro centrum. Tack vare sitt läge nära kommunikationer och E18/E20 är hotellet lättilgängligt. Vi erbjuder dessutom gratis parkering i anslutning till hotellet, enklare kan det inte bli.

Konferens
Vår konferensavdelning har åtta funktionella mötesrum, utrustade med modern AV-teknik för att du ska kunna genomföra effektiva konferenser och möten. Här finns kapacitet för upp till 140 deltagare. Vår personal har lång erfarenhet och bred kompetens i genomförandet av konferenser. Hos oss är ditt evenemang i säkra händer. Missa inte våra uppskattade Quality Breaks, en fikapaus med mjukglass och popcorn – garanterat kul och uppiggande för alla åldrar!

Rum för affärsresenären och familjen
Quality Hotel Örebro erbjuder 111 moderna hotellrum för alla gäster. Affärsresenärern sover gott i enkelrummen medan familjen får gott om plats i standardrummen. Reser du med barn kommer de också ha kul i lekhörnan som finns i anslutning till frukostbuffén.

Mat och dryck
På kvällen är du välkommen till vår mysiga Bistro där du kan äta en välsmakande middag eller bara njuta av ett glas vin.

Bastu
Missa inte heller ett avkopplande besök i hotellets bastu.

Info.
Quality Hotel Örebro
Boglundsgatan 2
701 19 Örebro
Tele. +46 19 20 50 00

Boka rum här >>

Hitta till Quality Hotel Örebro >>