Pureology står för årets nya innovation

Av den 6 november, 2016

Pureology står för årets nya innovation av en infusion som kombinerar hårvård samt styling i endast en produkt!

De två formerna, styling och care blandas för att få en snabb look som ger otroliga resultat.

Produkterna har tre olika fördelar. Curl Complete Style + Care Infuson är produkten för dig som vill definiera och jämna ut dina lockar. Den har en mjukhet samt ett 72 frizz-kontroll vilket gör det möjligt att gå ut i ruskväder! Produkten skyddar även mot värmeskador.

Smooth Perfection Style + Care Infusion slätar ut hårfibern och du får en otrolig rörlighet i håret, även denna produkt skyddar mot frizz. 

Pure Volume Style + Care Infusion är produken som bygger volym. Denna produkt funkar som bäst i hårbotten och stärker håret. Produken bygger upp ett volym som är lätt att arbeta med även om du önskar lockar eller platthår.

Alla produkterna jobbar mot ett frizz vilket är väldigt underlättande då man kan utöka sin styling men få samma hållbarhet, de har även ett skydd mot värmeskador som gör de möjligt att använda produkterna trots hög värme.

Det är lätt att få ut produkt men en speciell teknik behövs, man trycker nämligen på mitten av flaskan(vilket också är angivet på baksidan) för att få ut rätt mängd av produkt. Priset för dessa produkter är 260 och innehåller 150ml.

Galawesh Wyatt, Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login