Pure Effect lanserar unika mister för kläder och skor

Av den 13 augusti, 2017
Mista din garderob. Pure Effects nya Clothing Mist och Shoe Mist fräschar enkelt upp kläder och skor med bioteknik, förlänger tiden mellan tvätt och perfekt att packa med på resan.

Nu lanserar svenska Pure Effect de två nyheterna Clothing Mist och Shoe Mist för snabb uppfräschning av kläder och skor, de baseras på bioteknik i form av en aktiv bakteriekultur – en unik och hållbar teknologi för att ta bort källan till lukt.

Misterna förlänger tiden mellan tvätt, fräschar enkelt upp garderoben när du reser och ger svårtvättade material en skön nyvädrad känsla. Självklart skonsamma för människor, miljö och materialen i våra kläder.

Pure Effects mister fräschar enkelt upp kläder, skor och andra textiler omkring oss som är svåra att tvätta. Det unika med bioteknik är att den aktiva bakteriekulturen tar bort källan till oönskad lukt och håller borta luktproducerande bakterier från textilen.

– Vi vill göra det enkelt att ha en hållbar livsstil. Bioteknik är en överlägsen teknik för att ta bort lukter, både inom rengöring och klädvård. Vi introducerar en ny applikation för uppfräschning som vi tror kommer göra livet lättare och minska onödigt tvättande. Det ger plaggen bättre livslängd och dessutom mindre onödiga CO2-utsläpp. Vi tror också att vi kan utmana resande, nyfikna, tänkande människor att bryta sina vanor, att fräscha upp istället för att slentriantvätta, säger Linda Rosendahl Nordin, Pure Effect.

Svenska Pure Effect lanserade det första probiotiska städmedlet för hemmet 2015. Produkterna baseras på bioteknik – en hållbar, grön teknik som har använts inom professionell rengöring i 20 år. Nu utvecklar företaget sortimentet med produkter för klädvård för en enkel och hållbar livsstil. Misterna lanseras och finns till försäljning från och med sommaren 2017 i Pure Effects egen webbshop www.pureeffectsweden.com och hos flera återförsäljare i bl a Sverige, Norge, Holland och England. 

Pure Effect CLOTHING MIST – Daybreak 
Ger en svagt blommig doft som bleknar och ger plats för din egen parfym. Uppfräschande textilmist med unik luktkontroll. Färdigblandad för direkt användning på textiler, ytterkläder, sjalar, tröjor, kavajer, väskor etc. Spraya direkt på ytan/plagget som ska behandlas, gärna i samband med vädring, och låt verka. Upprepa vid behov. För bästa resultat, förbehandla gärna plaggen direkt när de är nya. Ofärgad och skonsamt pH-neutral.

Pure Effect SHOE MIST – Nordic Oak 
Ger en svag doft av ek, tjära och hav. Uppfräschande textilmist med unik luktkontroll. Färdigblandad för direkt användning på textiler i skor, på ytterkläder, sjalar, tröjor, kavajer, väskor etc. Spraya direkt på ytan som ska behandlas och låt verka. Upprepa vid behov. För bästa resultat, förbehandla gärna skor och plagg direkt när de är nya. Ofärgad och skonsamt pH-neutral.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login