Pure Android med lång batteritid

Av den 8 september, 2018

Zenfone Max Pro har ett stort 5000mAh-batteri, en 6’’ FHD+ skärm och dual kamera-system i ett kompakt chassi som inte är större än en standard 5.5’’ standard-smartphone. Den drivs av snabba och energieffektiva Qualcomm ® Snapdragon 636 med Adreno 509-grafik för snabbare respons och bra gaming-prestanda. Den huserar också Dual SIM-kort och expanderbart lagringsutrymme (triple-slot) med upp till 2TB microSD. Zenfone Max Pro är byggd i 180g lättmetall med diamantskurna kanter och 2.5D-kurvat skärmglas och finns i färgen Deepsea Black.

Pure Android: 
Ren version av Android 8.1 Oreo utan bloatware eller extra appar för en snabb och autentisk Android-upplevelse som ger användaren full kontroll.

Två dagars batteritid: 
Batteri med 5000mAh är något utöver det vanliga. Upp till 48h blandad användning eller upp till 42h taltid, 28h surf, 20h videouppspelning eller 12h gaming.

Snabb och energieffektiv prestanda: 
Senaste Qualcomm Snapdragon 636 erbjuder en perfekt kombination av prestanda och energieffektivitet.

Dual Camera: 
Ta vackra porträtt med kamerans inbyggda bokeh-effekt och skarpa foton i 13 megapixlar.

Pure Android
Zenfone Max Pro kommer med en ren version av Andoid 8.1 Oreo, den senaste versionen av Androids gränssnitt som låter användaren uppleva en äkta version av Android utan extra installerade appar eller bloatware. Pure Android och extremt lång batteritid är för många Android-användare en drömkombination av egenskaper.

Två dagar batteritid
Zenfone Max-seriens grundpelare är extrem batterikapacitet, designat för de som behöver sin telefon i mer än en dag utan laddning. Zenfone Max Pro har ett högkapacitets, högdensitets 5000mAh-batteri som driver den kraftfulla Snapdragon 636 – den mest kraftfulla kombinationen i Zenfone Max-serien. Med så mycket batteri kan användaren uppleva Youtube i upp till 20 timmar, 42 timmar samtalstid eller upp till 28 timmar webbsurf.

Snabb och energieffektiv prestanda
Zenfone Max Pro drivs av senaste Qualcomm Snapdragon 636 som kombinerar följdsam responsiv prestanda med superb batteritid och kraftfull Adreno 509-grafik som levererar förbättrad mobil gaming- och webbprestanda. Zenfone Max Pro klarar av alla appar och uppgifter med prestanda kvar i reserv.

Dual Camera
Den bakre huvudkameran fokuserar på objektet på ett ögonblick och tar bilder med hög upplösning på upp till 13MP. Zenfone Max Pro har en sensor med f/2.0 bred bländare som tar skarpa foton. Den sekundära kameran används till att ta närbilder och porträttbilder med bokeh-effekt som skarpt fokus och suddig bakgrund. Zenfone Max Pro spelar in video upp till 4K UHD med hög detaljrikedom.

Pris och tillgänglighet: Finns att köpa nu hos Inet, Power och Dustin Home. Rekommenderat pris är 2990 SEK.

Prylar | Pure Android
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login