Prylstaden lanserar den kanske mest diskreta HD-minikameran någonsin

Av den 19 juni, 2017
Superliten spionkamera som endast väger 16 gram

Prylstaden lanserar nu en oerhört liten spionkamera som filmar supervass video i FullHD! Kameran är så pass liten och lätt att den enkelt går att gömma i handen eller hänga i en nyckelring.

Den lilla kameran har en så kallad knapphålslins som är näst intill osynlig för ett otränat öga, detta och designen som liknar en bilnyckel gör kameran till ett väldigt diskret sätt att fånga video vart man än är.

Förutom video går det även att spela in ljud för t.ex. avlyssning, eller ta stillbilder med hög upplösning på 4032×3024.

Avancerad kamera i minimal förpackning
Spionkameran filmar i FullHD (1920×1080) i 30FPS för silkeslen och skarp video, med en bred vidvinkel på 75 grader. Själva spionkameran väger endast 16 gram och är perfekt att ha på nyckelringen!

Lång batteritid
Kameran har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som klarar av att kontinuerligt filma i 90 minuter. Batteriet laddas enkelt upp på ca 3 timmar med den medföljande laddaren. Om man endast tar bilder så räcker batteriet mycket längre, om det bara är en bild då och då så behöver man sällan ladda spionkameran!

Smarta knappar
Knapparna på spionkameran ser ut som vanliga bilnyckelring-knappar och gör det enkelt att börja spela in video, ta en bild, eller endast spela in ljud.

Plats för microSD-kort
Spionkameran har stöd för microSD-kort och klarar av upp till 32 GB för oerhört stor videokapacitet. Om man nu ändå skulle få slut på lagringsutrymme har kameran stöd för ”loop recording”, vilket innebär att det äldsta klippet automatiskt skrivs över. På så sätt slipper man oroa sig om att minnet skulle ta slut!

När man sedan vill föra över video/bilderna är det bara att ansluta kameran med USB-kabel till en dator, ingen extra programvara behövs.

Läs mer om kameran »

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login