Prylar | Vardagshoj eller träningsredskap? – Crescent förändrar bilden av elcykeln

Av den 12 januari, 2016

2016 är elcykelns år. Därför storsatsar Crescent på nya modeller för alla typer av cyklister.

– Bilden av elcyklar som klumpiga pendlarcyklar kommer äntligen att suddas ut, säger Johanna Smedberg, marknadschef på Crescent.

Elcykeln är på stark frammarsch. Fatbike, damcykel, mountainbike och sportiga hybrider. Det nya breda utbudet av modeller innebär en revolution på cykelmarknaden.

– Försäljningen ökar för våra nya modeller och förklaringen till det är enkel, elcyklar löser många problem i vardagen. De sparar tid och fungerar dessutom jättebra att träna med, säger Johanna Smedberg, marknadschef Crescent.

För att möta det ökade intresset för cykelpendling satsar Crescent också stort på hybridcyklar, utan motor och batteri. Sortimentet av hybridcyklar blir 2016 bredare än någonsin.

– Vi har supersportiga hybrider i kolfiber för pendlare som vill cykla riktigt lätt och snabbt. Men också cyklar som är framtagna för de som tryggt och enkelt vill ta sig till jobbet på en fullt utrustad cykel gjord för att cykla lätt, säger Johanna Smedberg.

Alla cykelnyheter finns på Crescents nylanserade webbplats. Webben erbjuder fördjupad kunskap om Crescents cykelsortiment, allmän cykelkunskap, samt inspiration så att fler vill ta sig upp i sadeln.

En annan nyhet på sidan är ”Cykelväljaren”, som vägleder konsumenten till rätt cykel utifrån individuella behov. Cykelväljaren ger rekommendation om lämpligast cykel utifrån ett antal frågor om vem du är, hur och var du tänker cykla.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login