Prylar | Urbanista® Rose Guld – den trendiga nykomlingen i Ibiza serien

Av den 13 februari, 2016

Roséguld är årets modefärg och Urbanista lanserar nu hörluren Ibiza i just roséguld. Den perfekta accessoaren för matcha sin telefon eller sin outfit.

“Det blir som att slå ihop det bästa av två världar, musik och mode”, säger Anders Andréen, VD Urbanista. “Ibiza Rose Gold är Deluxeluren i Ibizafamiljen då den inte bara levererar Urbanistas bästa ljudkvalitet, utan även fungerar som glamourös accessoar för att liva upp din outfit.”

Ibiza, som idag finns i sex färger, är Urbanistas storsatsning vad gäller musik och levererar ett av marknadens bästa ljud i prisklassen. Det är en in-ear hörlur med enastående ljud och passform. Hörlurens unikt utformade öronsnäcka i silikon (GoFit in-ear) sitter stadigt i örat och sluter tätt för bästa musikupplevelse. Ibiza är även utrustad med mikrofon och en kontroll med svarsfunktion där du enkelt justerar ljudvolym.

“Jag älskar ljudet i den här smidiga hörluren, som levererar en grym musikupplevelse i snygg design anpassad för musikälskare på språng”, säger Valerie Wigardt, Community Manager på Urbanista.

Samtliga Urbanista hörlurar fungerar med Android, iOS och Windows, Ibiza Rose Gold kommer säljas i butik och på www.urbanista.com från mitten på februari, priset kommer att ligga på 399 SEK.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login