Prylar | Tufft headset från Jabra för hantverkare i tuffa förhållanden

Av den 13 oktober, 2015

Jabra STEELTM är Jabras tuffaste, trådlösa headset hittills. Det är skapat för att kunna användas av hantverkare i arbetsmiljöer som ställer stora krav på ett headset. Det ska fungera i hårda vindar, täckt av damm eller under en diskbänk.

Steel är Jabras senaste Bluetooth® headset. Det är specialgjort för tuffa arbetsmiljöer och har utvecklats med hjälp av Jabras 145 års långa erfarenhet av innovativa ljudlösningar.

Jabra Steel har testats för att klara fall från höga höjder på hårda ytor, vatten, damm, vibrationer, temperaturer etc. Allt för att klara tuffa och bullriga miljöer. Headsetet har HD-Voice med brusreduceringsteknik som analyserar ljudet i omgivningen och framhäver rösten.

– Det här headsetet är framtaget för dem som inte sitter bakom ett skrivbord men som måste ta sina viktiga samtal för att inte missa ett jobb, säger Darcy Clarkson, Head of Mobile Division på Jabra.Vanliga headsets klarar inte de här hårda miljöerna.

Ergonomisk design
Jabra Steel är en robust ljudlösning för snickare, elektriker, rörmokare och andra hantverkare som vill ha den frihet som ett trådlöst headset ger. De stora knapparna fungerar med våta händer eller handskar och ger snabb kontakt med Siri/Google Now och röstaktiverat svar.(Med Androidtelefon kan man också få SMS upplästa).

Den speciella öronkroken gör också att headsetet sitter säkert under de mest skiftande arbetsförhållanden. Jabra Steel är en kompakt, strömeffektiv lösning för en hel arbetsdag.

Att lita på
Den gedigna konstruktionen som är stötsäker, vatten- och dammskyddad (IP54) har testats under de mesta utmanande förhållanden. För jobb på blåsiga platser finns ett speciellt vindskydd för tydlig kommunikation utomhus.

Med ett unikt MicroPOWER-batteri har man fått ner vikten och det ger en taltid på över sex timmar. I viloläge utökas standby-tiden.

Tillsammans med Jabra Assist App erbjuder Jabra Steel en praktisk set-up guide och batteristatus.

För det här tuffa headsetet har man tagit fram så tåliga material att Jabra ger fem års garanti.

Specifikationer:
Stora knappar för enkel kontroll
30m räckvidd (beroende på telefon)
Byggd enligt US Military standard, damm, vatten och stöttålig (IP54)
Upp till sex timmar taltid, 10 dagar standby
Laddtid två timmar (cirka)
Vikt 10 gram
Extra tjänster via Jabra Assist app: Hitta mitt headset, set-up guide, batteritid med mera
Hela fem års garanti
Hög ljudkvalitet i tuffa miljöer
Ca priser inkl moms och lanseringsdatum: 1 000 kr lanseras i butik och på nätet under november 2015

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login