Prylar | Store’n’Go är Eleganta, moderna och portabla hårddiskar

Av den 14 augusti, 2015

Store’n’Go är en serie externa USB 3.0 hårddiskar i olika färger och storlekar från välkända Verbatim.

Verbatims Store’n’Go har hög prestanda tack vare ett USB 3.0 ”Super Speed”-gränssnitt som ger ultrasnabb dataöverföring. Har din dator endast USB 2.0 så kan du vara lugn, enheterna är bakåtkompatibla med alla USB 2.0-portar på din stationära eller bärbara dator.

Verbatims Store’n’Go hårddiskar kommer med det energibesparande Gröna knappen-programvaran som gör att hårddisken stängs av när den inte används vilket ökar effektiviteten och sparar energi. Enheten kräver ingen extern strömkälla; det är bara att koppla in och köra igång.

Lagra och bär med dig dina digitala filer och de filer du använder till vardags på denna riktigt snygga hårddisk. Med sin moderna, eleganta design passar den perfekta ihop med din laptop på det moderna skrivbordet.

Store’n’Go finns i 3 storlekar: 0,5 TB, 1 TB och 2 TB och en mängd snygga färger.

Jag ser att du tagit de mesta från Verbatims hemsida och det är ok men deras produktsidor beskriver 1 produkt, inte hela serien store’n’go och därför är det viktigt att vi skriver hårddiskaroch/eller enheter när vi är ute efter att sälja flera ur en serie.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login