Prylar | Sony introducerar BDP-S6500

Av den 22 juli, 2015

Sony introducerar BDP-S6500 en Blu-ray Disc™-spelare med 4K-uppskalning och super Wi-Fi

• Avancerad 4K Ultra HD-uppskalning för alla videor
• Uppslukande 3D-visning med automatisk uppskalning från 2D
• Smidig, snabb streaming med avancerad super Wi-Fi
• Följsam användarupplevelse med Dual Core-processor
• Tydligare bild och ljud med IP Content Noise Reduction Pro och Digital Music Enhancer

Från den egna filmsamlingen till en värld av onlineunderhållning: allt material blir bättre med den nya, smarta Blu-ray Disc™-spelaren BDP-S6500 från Sony.

Anslut BDP-S6500 till en kompatibel 4K-tv och få en ännu mer verklighetstrogen klarhet med 4K Ultra HD-uppskalning. Den kraftfulla videoprocessorn omvandlar vanliga videosignaler till nära 4K-upplösning (3840×2160) – fyra gånger pixelantalet i Full HD. Med över 8 miljoner bildpunkter kan tittaren njuta av skarpa detaljerade bilder, även nära skärmen.

BDP-S6500 ger en ny dimension till hemunderhållning med kittlande verklighetstrogen 3D. Anslut den till en tv med stöd för 3D och njut av 3D Blu-ray Disc-titlar med fantastisk klarhet och realism. Till och med 2D-skivor kan automatiskt skalas upp till simulerad 3D, vilket ger favoritfilmerna extra djup.

Oavsett om tittaren ser på film på skiva i HD eller lågupplösta videoklipp på webben, gör BDP-S6500 allt skarpt, rent och fritt från störningar. IP Content Noise Reduction Pro använder smart teknik för brusreducering medan HD Reality Enhancer optimerar texturer och färger bildpunkt för bildpunkt. Pure Picture Control förbättrar kontrasten för en ännu mer verklighetstrogen bild och Super Bit Mapping ger en vackert jämn färggradering – perfekt för scener som solnedgångar som ofta förstörs av ”color banding”.

Det är smidigt att surfa och streama tack vare avancerad super Wi-Fi. Den sofistikerade multi-antenndesignen inuti spelaren använder MIMO (Multiple Input Multiple Output)-teknologi, vilket ger en snabbare, mer stabil signalväg för störningsfri streaming i hela hemmet.

BDP-S6500 ger tittaren tillgång till ett brett utbud av onlineunderhållning med filmer och tv-program från Netflix.

På insidan av BDP-S6500 finns en kraftfull Dual Core-processor som garanterar en smidig och följsam användarupplevelse. Webbsidor laddas snabbare, medan filmer och onlinevideos strömmas snabbare med mjukare uppspelning och färre fördröjningar. Navigera i menyn snabbt och enkelt, och hamna mitt i underhållningens centrum.

Filmer och video ser inte bara bra ut, de låter även bra. Digital Music Enhancer kombinerar tre ljudteknologier från Sony för uppslukande dialog, film och musik. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) arbetar med Dynamic Range Recovery och Advanced Auto Volume för att återställa förlorade detaljer från komprimerat ljud, öka det dynamiska omfånget och förhindra jobbiga hopp i volymen.

Cirkapris och tillgänglighet
Den nya Blu-ray Disc™-spelaren BDP-S6500 från Sony finns i butik nu.
Pris på BDP-S6500: 2 000 SEK

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login