Prylar | Snygg smartwatch för en aktiv livsstil

Av den 23 mars, 2015

Tid. Det är din mest värdefulla handelsvara. Men i en värld av ständigt ökande digitala distraktioner, hur ska du hantera alla dessa samtal, tweets, texter, inlägg och e-post på smidigaste sätt? Håll koll genom att koppla smartwatch till din smartphone.

Klockorna från Cogito är samtidigt din främsta träningspartner som pushar dig när du behöver, ger en hint om att du behöver röra dig eller att du helt enkelt behöver ta det lite lugnare. Du får uppdateringar om hur du ligger till över dagens timmar och diagram över hur du vilat, tränat eller bara rört på dig. 

COGITO CLASSIC
En elegant smartwatch med klassiska analoga visare för tid och en digital display för din uppkoppling. Parkopplad med en Bluetooth kan du enkelt skippa det digitala bruset baserat på dina prioriteringar och välja vilka meddelanden som kommer att visas. På displayen kan du se vem som ringer och du avgör om du svarar eller inte.

Den behöver inte laddas var eviga stund, den drivs nämligen av utbytbara standard knappcellsbatterier. Cogito erbjuder användaren ett nytt sätt att övervaka sina aktiviteter. Den är designad för daglig användning men utan att generera hög stressfaktor. Aktivitetsfunktionen ger dig värdefull insikt om hur du spenderar din tid. Det handlar om att främja en aktiv livsstil med ett verktyg som stöder god hälsa och välbefinnande.

Anslut din Cogito klocka till appen CONNECTED WATCH. Med den appen har du kontroll över ditt digitala liv direkt på urtavlan på din handled. Du har även kontroll över din aktivitetsnivå. Räkna dina steg, hög eller låg aktivitetsnivå och ha koll på din sömn. Styr dina enheter på distans med en knapptryckning.

COGITO POP
En mycket tunn smartwatch med armband i silikon. Klockan ger dig diskreta notifikationer så att du alltid vet vad som händer runt omkring dig och ditt liv. Nu missar du inget. Notifieringarna ser du på urtavlan via blinkande ikoner, via ljudsignal eller vibration. Den har fyra ikoner för text, e-post, sociala medier och info på urtavlan. Klockan är enkel att hantera och med Bluetoothteknik är den kompatibel med de flesta Bluetoothkompatibla enheter, både iOS och Android. Cogito erbjuder användaren ett nytt sätt att övervaka sina aktiviteter.Liksom Cogito Classic kopplat man ihop den med sin app och sköter de flesta inställningar via den.

Klockorna finns i flera färger, vilka som finns tillgängliga just nu hittas på turascandinavia.com >>, med rek. pris på 999 kr.

Prylar
Örebroguiden

Klockan på bilden är en Cogito Pop Blue!

You must be logged in to post a comment Login