Prylar | Slut på ful och krånglig källsortering

Av den 9 juli, 2016

Med en fortsatt stark matlagningstrend får vi inte bara kulinariska upplevelser, utan även en massa sopor i form av förpackningar. Samtidigt som vi är bättre på att återvinna och källsortera fylls köket av överfulla papperskassar på golvet och illaluktande plastbaljor under vasken. För den som längtar efter en bättre lösning finns det ljus i sikte.

Nya svenska märket Glimt löser förvaring av källsortering på två sätt. Den förenklar din vardag med superfunktionalitet. Och den tillför en extra dimension med stilren design.

Men en ytsmart lackad stålställning och tillhörande filtväskor i olika storlekar leker Glimt med idén att förvaring av källsortering kan vara en pralinig inredningsaccessoar.

En annan stor fördel med att Glimt är så inredningsbar är att den kan användas till förvaring av mycket annat; leksaker, handdukar, mössor och vantar med mera. Passar i sovrum, lekrum, hall eller på balkongen. 

”Vi har levt med Glimt i ett år i våra hem för att testa, utmana och försäkra oss om att produkten blev så bra att vi själva ville ha den”, säger duon bakom Glimt, Christina Enell och Jenny Palmblad. ”Nu är vi mer än nöjda.”

Ställningen “Stålsherpa” är flytt- och upphängningsbar och finns i flera vackra färger. Den rymliga väskan “Supergömma” är specialdesignad för att knäppas upp på ställningen. Den kommer i tre storlekar och klarar att gömma mängder av sopor, är tvättbar och håller inne lukt med sitt lock. Används med påse inuti för smidig tömning av sopor. Stora möjligheter att mixa och matcha färger och storlek efter vad som passar i hemmet. 

Se den fina kontrasten som skapas mellan Supergömman i det levande materialet filt och den vackert lackade Stålsherpan på glimt.seAll tillverkning sker i Sverige.

Läs mer om Supergömman här!

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login