Prylar | Slimmat golfarmband med pulsmätning på handleden

Av den 24 april, 2016

Garmin presenterar nu Approach X40, ett elegant golfarmband som ger dig avstånd till green och hinder på fler än 40 000 förprogrammerade golfbanor. Approach X40 har AutoShot™1, som mäter längden på dina slag och är kompatibel med TruSwing™ som hjälper dig att förbättra din sving. Dessutom har den avancerad aktivitetsmätning, Elevate™ handledsbaserad pulsmätning och smartaviseringar2.

Vi är glada över att kunna presentera en ny golf-GPS i form av ett slimmat armband i snygg design, säger Martin Resch, produktchef för Garmin Golf.

Approach X40 är den perfekta allt-i-ett-lösningen för golfaren som både vill ha koll på golfspelet och sin hälsa utan att behöva växla mellan olika enheter.

Approach X40 är Garmins minsta och lättaste golfklocka. Den sitter diskret på handleden och den eleganta designen i olika färger kompletterar din personliga golfstil. Approach X40 levereras förprogrammerad med 40 000 internationella golfbanor och visar avstånd till framkant, bakkant och mitten av green, layups, doglegs samt hinder som bunker och vatten. Dessutom visar den greenens utformning med möjlighet till manuell flaggplacering.

På banan fungerar X40 som ett digitalt scorekort som håller reda på dina poäng. AutoShot mäter längden på dina slag med automatik och när du spelat klart rundan förs all data automatiskt över till Garmin Connect mobilapp. Där kan du se all din statistik, analysera dina rundor och dela dem med dina vänner.

24Approach X40 är framtagen för den aktiva golfaren. Den dagliga aktivitetsmätningen visar steg, kaloriförbrukning, distans, tid på dagen och registrerar hur du sover. Dessutom påminner den dig om att vara aktiv även utanför golfbanan med inaktivitetsstapel och vibrationslarm. Med Garmin Elevate handledsbaserad pulsteknik mäter den din puls dygnet runt utan att du behöver använda pulsband. Den tar också emot smartaviseringar om inkommande samtal, SMS, email, och kalenderpåminnelser från en kompatibel smartphone och visar informationen på din klocka.

Du kan få hjälp med att förbättra din sving genom att koppla ihop Approach X40 med TruSwing svingsensor. Med den får du användbar svingdata i realtid direkt i klockan och 3D-animeringar i Garmin Connect där du kan se hur din individuella rörelse påverkar bollens väg och slagresultat.

Approach X40 har en 1 tums pekskärm som syns tydligt i solljus. Den är vattentät ner till 50 meter så du kan ha den både när det regnar och när du tränar. Det uppladdningsbara Li-ion batteriet håller i upp till 10 timmar i GPS-läge ute på golfbanan och upp till 5 dagar i klockläge med aktivitetsregistrering, pulsmätning dygnet runt och smartaviseringar.

Approach X40 beräknas finnas tillgänglig i maj 2016 i färgerna svart, vit, isblå och lime till ett rekommenderat cirkapris på 2 699:-

Träning & Hälsa | Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login