Prylar | Samsung Level utökas med två nya familjemedlemmar

Av den 19 maj, 2015

Nu presenterar Samsung nyheterna Level On Wireless och Level Link. De nya trådlösa ljudprodukterna är framtagna för musikälskare och kombinerar ljudkvalitet, komfort och design.

Level Link – trådlöst ljud lekande lätt
Med nya Samsung Level Link kan du enkelt förvandla dina traditionella ljudprodukter till trådlösa enheter tack vare Bluetooth™. Användare kan enkelt ansluta Level Link till hörlurar, högtalare eller till och med en tv, för att sedan koppla ihop den med en Bluetooth-enhet och njuta av trådlöst ljud av hög kvalitet. Med ett enkelt knapptryck byter man läge från Send till Receive, eller vice versa. Det är även möjligt att strömma ljud samtidigt till två Bluetooth-aktiverade enheter, vilket gör att du exempelvis kan se på tv-serier långt in på natten med dina hörlurar, utan att störa grannar eller övriga familjemedlemmar.

Level On Wireless – trådlös uppföljare
De nya trådlösa hörlurarna Level On Wireless har utrustats med runda öronkuddar vilket ger ett elegant yttre och skön komfort. Lurarna har sex inbyggda mikrofoner som möjliggör ANC-funktionen (Active Noise Cancellation) som pricksäkert kartlägger omgivande ljud för en tydligare och oavbruten ljudupplevelse, samt hjälper till att förtydliga röst vid telefonsamtal. Dubbla membran bidrar till att dämpa vibrationer, minska buller och gör det möjligt för hörlurarna att reproducera rikt, balanserat ljud över ett brett spektrum av frekvenser.

Level On Wireless har utrustats med en användarvänlig touch-kontroll på öronkåpan, som gör det möjligt för användare att aktivera och justera en mängd olika funktioner såsom S Voice, volym, spela, pausa eller byta låtar – allt utan att röra den ihopkopplade enheten.

De nya Level-produkterna finns tillgängliga i butik nu. Rekommenderade priser: Level On Wireless 2 350 kr, Level Link 650 kr, Level Link inklusive headset 750 kr.

Förvandla dina gamla ljudprodukter till trådlösa enheter med Level Link

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login