Prylar | Nu lanserar Lowepro drönarväskor

Av den 15 september, 2015

Försäljningen av drönare fullständigt exploderar, men fram till nu har det inte funnits någon riktigt bra lösning för att bära med sig sin utrustning.

Det har Lowepro tagit fasta på och lanserar nu en hel serie specialanpassade bärlösningar, DroneGuard series, som är utvecklad i samarbete med seriösa quadcopter-piloter.

”Först utvecklade vi DroneGuard Kit, så fotografer och filmare fick möjlighet att enkelt bära med sig sin drönare med tillbehör i väskor de har sedan tidigare”, säger Tim Grimmer, vice president of brand hos Lowepro, ”Vi utökade sedan serien med två kompletta väskor i semi-hårt material och med bärselar, DroneGuard CS300 & CS400”.

DroneGuard series
Gemensamt för alla tre modeller är att nya patenterade flexibla flyttbara väggar håller drönaren på plats i väskan oavsett modell av drönare. Man kan specialanpassa inredningen enkelt och elegant för just sin egen utrustning. Förutom att själva drönaren hålls säkert på sin plats finns också en mängd fickor, fack och resårband för att ha alla reservdelar som t.ex. extra propellrar på plats.

DroneGuard kit
Är en lös insats som påminner lite om en baby-lift. Den kan använda lös som den är eller som inredning i en hård väska, som t.ex. Lowepro Hardcase eller en större ryggsäck.
Den passar till en rad olika modeller som t.ex: DJI Phantom 1™, DJI Phantom 2™, DJI Phantom 3™ och andra märken i samma storleksklass.

DroneGuard CS 300 & 400
Dessa väskor är har ett yttre skal som är tillverkat av 600 denier polyester som tillsammans med Lowepros FormShell-teknologi™ ger ett enastående skydd.
Båda modellerna har löstagbara bärselar samt handtag, så man kan enkel välja om man vill bära dem som ryggsäckar eller vanliga väskor.

CS 300 är designad för en Parrot Bebop™ eller andra i samma storlek, medan CS 400 är avsedd för; DJI Phantom 1™, DJI Phantom 2™, DJI Phantom 3™, 3DR Solo™ och andra i samma storlek. Båda har anpassad förvaring för handkontroll, propellrar, fästen, kablar, batterier, m.m.

Pris och leverans
DroneGuard börjar levereras under november och kommer att kosta:
DroneGuard kit. Ca-pris: 950: -, inkl. moms.
DroneGuard CS 300. Ca-pris: 1.495: -, inkl. moms.
DroneGuard CS 400. Ca-pris: 1.695: -, inkl. moms.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login