Prylar | Logitech lanserar produktserien BLOK

Av den 15 juli, 2015

Idag introducerar Logitech produktserien Logi BLOK under nya varumärket Logi. En kollektion av smarta iPad-skal i modellerna Logi BLOK Protective Shell, Logi BLOK Protective Case och Logi BLOK Protective Keyboard Case.

Produkterna är speciellt framtagna för att skydda mot yttre påfrestningar utan att göra avkall på utseendet. Fodralen är designade med fyrkantiga hörn i stötdämpande material som ger iPaden förstärkt skydd där den behöver det som mest – hörnen. Den fyrkantiga utformningen och det tåliga materialet ser till att skalen klarar av fall från 1.8 meter ner på ytor hårda som betong.

”Ipaden är en riktigt bra produkt, men som många av oss är rädda för att tappa och därför används den inte alltid till sin fulla potential”, säger Michele Hermann, Vice President of Mobility, på Logitech. ”För att få extra tåligt skydd, så har vi fram tills nu behövt använda otympliga och kraftiga skal som gör iPaden tung att bära med sig. Våra designers har tagit fram fodral i material som skyddar de känsliga delarna utan att försämra mobiliteten. Nu behöver du inte längre välja mellan ett bra skydd och en snygg design”.

Logi BLOK Protective Shell
Ett stilrent skal i nätt design med tillhörande skärmskydd som skyddar mot repor och fall. Det tunna skalet ser till att Ipaden behåller sin viktlöshet – nästan som om den vore helt utan skal. Logi BLOK Protective Shell finns för iPad Air 2 och iPad mini, och kommer i svart, rödviolett och blått till ett rekommenderat pris på 449 kr.

Logi BLOK Protective Case
Ett stöttåligt fodral för iPad 2 Air med inbyggt stativ som gör det enkelt att ställa upp och vinkla iPaden. Stativet går att justera inom en radie av 50° där vinkeln kan anpassas efter varje aktivitet. När du sedan stänger fodralet så skyddas skärmen mot repor och yttre påfrestningar. Logi BLOK Protective Case kommer i svart, rödviolett och blått till ett rekommenderat pris på 749 kr.

Logi BLOK Protective Keyboard Case
Ett allt-i-ett fodral med inbyggt tangentbord för iPad Air 2 som erbjuder flera smidiga funktioner. Fodralet skyddar när du surfar eller bär med dig iPaden samt har ett inbyggt stativ som tillåter vinkeln att justeras efter vad som passar just dig. När du vill skriva använder du skalets trådlösa och avtagbara tangentbord – som även agerar slitstarkt skärmskydd. Tangentbordet har en extra rad av genvägar för iOS som gör skrivandet enkelt. Logi BLOK Protective Keyboard Case kommer i svart och blått till ett rekommenderat pris på 1399 kr.

Logi BLOK Protective Shell, Logi BLOK Protective Case och Logi BLOK Protective Keyboard Case kommer finnas tillgängliga världen över från och med början av augusti, 2015.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login