Prylar | Logitech lanserar nya z533 Multimedia Speaker

Av den 13 juli, 2015

Logitech utökar sitt utbud av högtalare med lanseringen av Logitech z533 Multimedia Speakers. I över 30 år har de skapat ljudsystem av högsta kvalité, där varje system har utformats och testats för att säkerställa den högsta akustiska standarden. Allt för att skapa den optimala ljudupplevelsen, och Logitech z533 Multimedia Speakers är inget undantag.

”Vi får hela tiden höra från konsumenter hur mycket de älskar sina högtalare från Logitech och att de ofta blir positivt överraskade av hur bra de visade sig vara”, säger John Svärling, Nordisk Marknadschef på Logitech. ”Så fort de går över till våra högtalare så är de fast, och z533 kommer inte göra dem besvikna.”

Högtalarsystemet levererar detaljerade toner med kraftfulla effekter som fyller hela rummet. Logitech z533 Multimedia Speakers tar musik, film och spel till en helt ny nivå med den dynamiska basen och framåtvända subwoofern som skapar ett mäktigt djup.

Logitech z533 Multimedia Speakers har även en smidig sladdkontroll som gör det enkelt att justera ljud, volym och bas. Flera ingångar som inkluderar ett hörlursjack, 3.5mm och RCA-ingång ger dig rika anslutningsmöjligheter till enheter såsom dator, surfplatta, smarttelefon och TV.

Pris och tillgänglighet
Logitech z533 Multimedia Speakers kommer finnas tillgänglig i Sverige från och med 15 juli, 2015 till ett rekommenderat pris på 999 kr.

Nu även tillgänglig I butik: Logitech z333 Multimedia Speakers
Idag presenterar Logitech även tillgängligheten för Logitech Multimedia Speakers z333. Det är ett 2.1 högtalarsystem som med en toppeffekt på 80 W (40W RMS) levererar tung bas från subwoofern och klara höga toner från de två satelliterna.

Logitech z333 Multimedia Speakers kommer finns tillgänglig i utvalda butiker i Europa från och med i slutet av juli, 2015 till ett rekommenderat pris på 649 kr.

För mer information läs här>>

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login