Prylar | Logitech introducerar sin mest avancerade portabla mus hittills

Av den 21 juli, 2015

Idag introducerar Logitech den portabla och trådlösa musen MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse som låter dig arbeta fritt och flexibelt oavsett om du är hemma eller på språng.

Den avancerade Darkfield Laser™ sensorn ger dig överlägsen tracking på så gott som alla underlag – även glas och glansiga ytor. Tillsammans med den kompakta designen är musen perfekt anpassad för att följa med överallt. Den är tillräckligt liten för att ta med i väskan och ytan i gummimaterial ger dig total komfort under långa arbetsdagar.

”Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse är den portabla versionen av prisade MX Master Wireless Mouse och är en överlägsen kombination av flexibla anslutningsmöjligheter, storlek och komfort”, säger Malin Sorensson, Marketing Manager på Logitech. ”Den är utformad för att kunna tas med överallt och är den mest mångsidiga musen vi har att erbjuda”.

MX Anywhere 2 kan anslutas till Windows® och Mac® datorer med tillhörande Pico Unifying™ Receiver och genom Bluetooth®. Musen kan anslutas till tre olika enheter samtidigt, som du enkelt kan byta mellan med en snabb knapptryckning. De flexibla anslutningsmöjligheterna gör det smidigt och lätt att arbeta oavsett om du använder din stationära dator, laptop eller surfplatta.

För bästa precision kan du skräddarsy din MX Anywhere 2 med Logitech OptionsTM genom att ställa in specifika kommandon och styrfunktioner. Musen har ett överlägset scrollhjul som tillåter dig att snabbt scrolla igenom långa dokument och webbsidor.

MX Anywhere 2 har ett uppladdningsbart batteri som håller upp till två månader. Musen går även att ladda via USB och då ger en minuts laddning två timmars batteritid.

Pris och tillgänglighet
Logitech Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse kommer finnas tillgänglig i Sverige från 3 augusti till ett rekommenderat pris på 899 kr.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login