Prylar | Kenwood lanserar kraftfulla stavmixern Triblade System Pro

Av den 27 november, 2015

Med sin 1000-watts motor är Triblade System Pro Kenwoods mest kraftfulla stavmixer någonsin. Med det patenterade Triblade-systemet har stavmixerns teknik förfinats för att bli det mest kompletta köksverktyget man kan tänkas behöva.

Med ett enkelt tryck mosar stavmixern frukt och grönsaker, vispar grädde, hackar nötter och river morötter snabbt och effektivt. Allt detta förpackat i snygg design. Med det effektiviserade Triblade-systemet riktas maten direkt in i mixerns skärblad vilket reducerar suget från botten av blandskålen och gör stavmixern snabb och effektiv. Stavens blandningsfot är dessutom 33 procent större än standard vilket gör den utmärkt att mixa i större och djupare kärl med.

Stavmixern har en 1000-watts motor vilket ger en optimal hastighet och gör mixern kraftfull nog att köras under en längre period utan att överhettas. Hastigheten justeras steglöst och dessutom finns en turboknapp. Tack vare det ergonomiska gummihandtaget kan stavmixern manövreras med en hand utan att glida ur greppet.

De tillbehör som medföljer vid köp är mixer och visp av rostfritt stål samt en 1-liters kanna med mätskala. Med modellen HDM802SI medföljer också ett purétillbehör i metall.

Kenwood Triblade SystemPro kommer att finnas hos de stora elektronikkedjorna från och med mars 2016 och kommer i två modeller:

Kenwood Trillade System Pro HDM800SI, 995 SEK
– 1000 W
– Justerbar hastighet + turboknapp
– Mixer och visp i rostfritt stål
– 1-liters kanna

Kenwood Triblade System Pro HDM802SI 1 295 SEK
– 1000 W
– Justerbar hastighet + turboknapp
– Mixer och visp i rostfritt stål
– 1-liters kanna
– Purétillbehör i metall

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login